"INTERNACIONAL GOLDEN CUP" AL VALLÈS ORIENTAL

INTERNACIONAL GOLDEN CUP 2014
LA GARRIGA , LES FRANQUESES, CORRÓ D’AMUNT

CATEGORIA ALEVÍ.

L’Aleví “B” del RCD Espanyol no va pogué assolir la classificació pels quarts de final de la Golden Cup 2014 en quedar en segona posició del Grup B, darrera de la Damm CF. L’equip perico guanyà 9-1 al CE Llerona, 6-2 a la Fundació Marcet “B”, i 4-2 a  UE Canovelles. Però, empatà a 2 gols davant l’EC Granollers i va caure derrotat en el partit decisió davant la Damm CF per 5-3.

La classificació d’aquest grup l’acabà encapçalant la Damm amb 15 punts, el RCDE segon amb 10 punts, Fundació Marcet B tercer amb 9, UE Canovelles quart amb 6 punts, cinquè la UE Llerona amb 3 punts, i tancà l’EC Granollers amb un punt (el que obtingué  davant l’Espanyol).

Al ser estructurat el torneig en cinc grups, es classificaren pels quarts de final els campions de cadascun dels grups, o sigui, FC Barcelona, CF Damm, SL Benfica, AS Roma i UE Cornellà i els tres millors classificats en segon lloc que foren: UFB Jàbac Terrassa, UE Sants, i Fundació Marcet “A”. L’Espanyol i la UE Mollet,  per pitjor coeficient, quedaren  fora de la lluita pel títol tot i ser segons, i no disputaren els quarts de final. El torneig el conquerí els portuguesos del SL Benfica que derrotaren en la gran final al FC Barcelona.  El Cornellà fou tercer, mentre que el Jàbac Terrassa, quart.

CATEGORIA PREBENJAMÍ.

El RCD Espanyol va caure en la final de la categoria Prebenjamí davant la UE Cornellà. En la fase prèvia, l’equip espanyolista va empatar davant l’EC Granollers a tres gols, per empatar també a 3 davant UFB Jàbac i va guanyar 1-4 al CD Blanes “C” i 13-0 al CF Bellavista Milán “B”.