dimecres, 10 de desembre del 2014

L'INFANTIL "C" FEMENÍ
GUANYA EL SEU CINQUÈ TORNEIG DE LA TEMPORADA

Torneig Infantil Femení del CF Casablanca.

El Femení Infantil “C” del RCD Espanyol es va proclamar guanyador del torneig de futbol infantil-aleví femení, que organitzà el CF Casablanca de Sant Boi del Llobregat.

A la fase de grups, el RCD Espanyol s’enfrontà al CE Sant Gabriel "B" amb resultat final d’empat a un gol.  En el segon partit, es va desfer clarament del CF Santfeliuenc derrotant-lo per un clar 6-0, i per tancar la primera fase van guanyar al CD Fontsanta –Fatjó per 2-0.

Per un penal de diferència en les tandes per evitar hipotètic empats, el Sant Gabriel passà a la segona fase (Semifinals) com a primer de grup, mentre que l’Espanyol ho va fer com a segon.      

A Semifinals el quadre perico derrotà per 2-0 a l’amfitrió FC Casablanca, mentre que el CE Sant Gabriel es desfeia clarament de l’At. Prat per 6-0. La gran final, repetició del primer partit de la fase prèvia de grups amb el quadre gabrielista, finalitzà també amb empat, aquest cop a dos gols, fent-se necessari recórrer als llançaments des del punt de penal, que en aquesta ocasió li donaren el triomf al conjunt entrenat per José Maria Alcázar. Aquest, és el cinquè torneig consecutiu que l’equip espanyolista –de nova creació – aconsegueix des de l’estiu que va iniciar la seva singladura.

A la lliga les blanc-i-blaves romanen invictes a la classificació, i dominen el grup segon de Segona Divisió Infantil-Aleví Femenina amb set victòries consecutives sense cedir cap punt. Dissabte, a les 14:30h., s’enfrontaran al FC Martinenc en el Mpal. del Guinardó, en un duel davant el segon a la taula situat amb tres punts menys que les espanyolistes. 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M