dimarts, 13 de gener del 2015

ESPANYOL - VALENCIA (20:00h.)
CITA AMB LA HISTÒRIA, I LA IL·LUSIÓ PER LA COPA


Aquesta nit a partir de les 20:00h. al Power8 Stadium, RCD Espanyol i Valencia CF intentaran fer-se amb el passi als quarts de final del Campionat d’Espanya – Copa de S. M. el Rei, en una eliminatòria que de moment té adversa el quadre entrenat per Sergio González a resultes del 2-1 del partit d’anada que obtingué el quadre entrenat pel renovat Nuno.


El tècnic espanyolista ha convocat per aquest duel als següents jugadors: Pau i Kiko Casilla com a porters, sent la resta de jugadors, Javi López, Arbilla, Álvaro, Héctor Moreno,  Rubén Duarte, Víctor Álvarez, Cañas, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Alex, Abraham, Mattioni, Lucas Vázquez, Stuani, Sergio García i Caicedo. Son baixa en aquesta convocatòria Colotto, Fuentes, Joan Jordán i Luque respecte a la darrera llista.

Mentre, el rival dels blanc-i-blaus, el Valencia CF ha viatjat amb els següents 18 jugadors: Diego Alves i Yoel com a porters, Joao Cancelo, Barragán, Skhodran  Musafi, Otamendi, Vezo, Gayà i Orban com a defenses, Javi Fuego, Filipe Augusto, Parejo, André Gomes, Enzo, De Paul i Roberto com a mitjos i Alvaro Negredo i Paco Alcácer com a homes puntes.

Serà l’encarregat de xiular aquest partit el col·legiat Ignacio Iglesias Villanueva de la territorial gallega, assistit en bandes per Alfonso Costoya Rodríguez i Enrique José Ramos Ferreiros, també gallecs. El quart àrbitre serà el balear Santiago Varón Aceitón.

Tot i que la història està a nivell estadístic del cantó blanc-i-blau (cinc de vuit eliminatòries). Però a l’altre cantó de l’estadística de l’Espanyol en Copa, també cal dir que fa quatre dècades que no remunta una eliminatòria davant un equip de 1a. Divisió en la que l’anada hagués perdut el quadre perico a domicili.  

Però això ja és història, i  en el futbol no val més que el present, i per tant dependrà tot dels homes que avui surtin al terreny de joc esperem que esperonats per una bona entrada al Power8 Stadium, i naturalment de les circumstàncies, plantejaments tècnics,  i factors propis del desenvolupament del partit com per exemple de l’actuació del senyor aquest gallec...  

Sovint es demana partits il·lusionants per part d’una afició mancada de fites importants i d’èxits en els set darrers anys. Avui pot ser l’inici d’una nova aventura o la continuació d’una frustració. Quedar-se a casa i queixar-se després no val... Molts d’aquells que es “barallaven” per obtenir una entrada per les finals de Mestalla, del Bernabeu o de Glasgow, se’ls hi havia de recordar que amb entrades de 5.118 espectadors no es pot anar enlloc... ni reclamar, ni queixar-se després, ni apuntar-se els primers després si la flauta sona i l’equip arriba al darrer partit...   

      



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M