dimarts, 31 de març del 2015

EL CADET "B", EN UN DISCRET PARTIT,
REMUNTA I SEGUEIX AMB 21 PUNTS D'AVANTATGE

RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – Escuela C.F. Perfomance: 2

Vuitè triomf consecutiu i vint-i-dosè partit consecutiu sense perdre del líder del grup quart de Preferent Cadet, en un partit davant el penúltim classificat. Una Escola de Futbol Perfomance que li va causar molts problemes al conjunt espanyolista remuntant-li el gol inicial dels locals i caient per la mínima, en un partit molt fluix dels espanyolistes en el que tan sols el tram final va millorar el seu joc i es va acabar de mostrar superior al seu rival.

Abans del quart d’hora de joc, el col·legiat assenyalà un discutible penal sobre Bergé que s’encarregà de transformar Dani llençant a mitja alçada i situant l’ 1-0 en el marcador.  Però no tingué cap tipus de manies a l’hora d’assenyalar-ne un altre igual també de discutible comès per Sergi Boira a l’altre àrea tan sols tres minuts després. El visitant Marc López igualà el partit superant a Alejandro llençant ajustat al pal esquerra de la seva porteria.

No estava jugant gens bé l’Espanyol tot i ser en aquests moments l’únic equip de tot el futbol onze invicte i el que millors registres té de tot el futbol base espanyolista. I a sobre, en una jugada innocent, un centre des de l’esquerra de l‘atac del conjunt de L’Hospitalet, el meta espanyolista s’empassà la pilota enverinada i acabà suposant l’1-2 a tretze del descans.

Però respongué també l’Espanyol amb la mateixa moneda. Jugada a pilota aturada a dos del descans; llançament de falta lateral llunyana a càrrec de Ferran Vera, no està gens fi el meta visitant, i la pilota li sobrepassa establint-se l’empat abans d’arribar al descans.

En el segon temps millorà la seva imatge el quadre espanyolista i de bon principi intentà adquirí l’avantatge i encarrilar el partit. Avisà amb un remat de Bergé al primer minut que s’estavellà al cos del porter en una gran ocasió. Als 9’ de la represa, servei de cantonada executat des de la dreta de l’atac perico per Iván Gil, i molt bé saltant entre mig dels defensors del Perfomance, el capità i central de l’equip Gerard Brossa anota el gol del triomf amb un precís cop de cap.

Amb la tranquil·litat del marcador, el quadre de Sergio Espejo completà els seus millors minuts en el darrer tram del partit, dominant el centre del camp i arribant amb més claredat a l’àrea visitant.

Estigué a punt de repetir Brossa rematant una falta lateral executada també per Iván Gil, sortint la bola fora. Luis Jesús protagonitzà una arrencada que finalitzà amb un centre xut molt passat al qual no pogué arribar-hi mai de la vida Oscar Coll.  Al 65’ xut del Perfomance des de la frontal que aturà el meta espanyolista. Un centre de Bruno des de la dreta serveix per que Luis Jesús dins l’àrea controli, però quan millor ho tenia s’entretingué massa i acabà sense pogué rematar en intentar driblar al defensor.  Un potent xut d’ Iván Gil es rebutjat com pot pel porter, rematant posteriorment un company al fons de la porteria però el col·legiat ja havia anul·lat l’acció per clar fora de joc.  Al darrer minut Bergé tingué la sentència després de regatejar al darrer defensor i tot sol, errà el seu remat i no aprofità l’oportunitat. Xiulet final del col·legiat, i tres punts més per l’Espanyol.

El millor de tot, el resultat, i la fe de l’equip en la remuntada.  Segueix l’equip espanyolista amb 21 punts d’avantatge sobre Damm B i Unificació Llefià que van guanyar tots dos els seus respectius encontres.

RCD Epanyol: Alejandro: Sergi Boira, Jordi, Brossa, Genar, Ferran, Pol Tarrida, Alex Ramos, Dani, Oscar Coll i Bergé.
Substitucions: Bruno, Marc Péez, Marc Iglesias per Boira, Jordi i Alex Ramos, m. 41; Iván Gil per Ferran Vera, m. 47; Luis Jesús i Sergi Serrano per Dani i Pol Tarrida, m. 52’; Ferran Vera per Oscar Coll, m. 60. Altre suplent: Darwin (p.s.).

Escuela CF Perfomance: Joel Ródenas, Mario Gómez, Oscar Ruíz, Dennís Gerardo, Marc Rivas, Elian Michael, Santiago Cuellar, Adrià Fernández, Nizar El Ouarma, i Carlos Giménez.
Suplents: Adrià Aranda (p.s.), Clarenç Barreiro, Mohamed Bouyazzam, Fructuoso Nsue, Gabriel Armijo, Oscar Lobera i Iván Pérez.

Àrbitre: Francisco Moraleda Santos de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0;  Dani (pen.), m. 15; 1-1: Marc López (pen.), m. 18; 1-2: Adrià Fernández, m. 27; 2-2: Ferran, m. 38; 3-2: Brossa, m. 49.

Incidències: Encontre corresponent a la 22èna. jornada del campionat de lliga del grup quart de Preferent Cadet, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.