divendres, 17 d’abril del 2015

INICI DELS TORNEIGS COMPLEMENTARIS FEMENINS:
VICTÒRIA DE L'INFANTIL "B", I GRAN TRIOMF DE LES BENJAMINES










RCD Espanyol Infantil Fem.“B”: 6-  Escola Futbol Bonaire: 1

Sense problemes guanyà l’equip de Rubén Rodríguez en la primera jornada del Torneig Complementari que es disputa tradicionalment després de la finalització dels campionats de lliga en categories del futbol base femení.

Enquadrat dins del grup segon, l’equip espanyolista (subcampió de lliga) s’enfrontarà diumenge a les 12:00h. a la UD Tancat, quart classificat a la lliga regular del grup primer.  L’equip d’El Vendrell va guanyar en el seu primer encontre 5-7 al Ruíz Casado al Sant Gabriel “B”. L’Espanyol per diferència de gols, encapçala la classificació d’aquest segon grup.
  
L’altre equip infantil femení, (l’equip entrenat per Jaime Gerbolés, l’Infantil “A”, també segon a la lliga regular), va descansar en aquesta primera jornada, enquadrat en el primer grup i jugarà davant el FC Barcelona, campió del grup primer a la lliga regular.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cora Pérez, Anna Fusté, Berta Ayma, Irene Corral, Alba Fernández, Nerea Chaves, Enma Ramírez.
També: Paula Argelaget (p.s.), Jésica Guillén, Alejandra Gracia, Julia Maillo i Mar Serracanta.

EF Bonaire: Lorena Camargo, Ana Núñez, Aida Aguado, Candela Lomas, Ainhoa Plaza, Ainhoa Castillo, i Lucía Cuadra.
També: Míriam Pizarroso (p.s.), Aroa Esteban, i Carmen Ramos.

Àrbitre: Yusef Mohamed Harmoumou, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Anna Fusté, m. 4; 2-0: Alejandra Gracia, m.26; 2-1: Ainhoa Plaza, m. 28; 3-1: Alejandra Gracia, m. 32; 4-1: Alejandra Gracia, m. 35; 5-1: Mar Serracanta, m. 64; 6-1: Enma Ramírez, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del torneig Complementari del grup 2n. de Primera Divisió Infantil – Aleví Femeni, disputat el matí del passat diumenge al Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  


CE Sant Gabriel: 1 –RCD Espanyol Aleví-Benjamí Femení: 3

Gran victòria del conjunt entrenat per Alex Gassó (tercer a la lliga regular) en la primera jornada del Torneig Complementari en categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina. Les més petites del futbol base femení tornaren a guanyar al Ruíz Casado (ja ho van aconseguir a la lliga regular) i derrotaren per 1-3 al campió de lliga, el CE Sant Gabriel.   

Es líder el CE Sabadell que va guanyar 1-6 a Llerona per diferència de gols. En la propera jornada l’equip perico s’enfrontarà diumenge a partir de les 10:45 al CE Llerona a les Instal·lacions Parroquials de Llerona. L’equip vallesà finalitzà el campionat a la lliga regular en quarta posició.   


Fitxa tècnica:
CE Sant Gabriel: Marina Mas, Nuria Marín, Sara Estrada, Anna Sánchez, Aina Meya, Nerea Romero, i Alba Ramos.
També: Alma Ros.

RCD Espanyol: Irune Prats, Rosario Berman, Berta Egea, Laura Mas, Claudia Gómez, Jannet Rodríguez, i Carla Llanes.
També: Lara Collado, Mireia Andrés, Claudia Montero.

Àrbitre: Juan Ramón Cano Saiz, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Aina Meya, m. 8; 1-1: Claudia Gómez, m. 10; 1-2: Berta Egea, m. 13; 1-3: Claudia Gómez, m. 33

Incidències: Encontre corresponent a la primera jornada del 1er. grup del  Torneig Complementari en categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femenina, disputat el matí del passat dissabte al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M