divendres, 17 d’abril del 2015

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
"UNA MARAVILLOSA MINORIA" DE CARLOS MIRA









(Antiga fàbrica Cerveses Damm; Barcelona: Josep Maria)

A l’antiga fàbrica Damm del Carrer Rosselló de Barcelona, ha tingut lloc aquest migdia l’acte de presentació del darrer llibre en clau perica, “Una Maravillosa Minoria” del fotògraf Carlos Mira, editat per La Grada Ediciones. El llibre es bassa en tot un seguit de fotografies de l’afició espanyolista acompanyada de breus relats d’Oriol Vidal, Manel Lucas, Agustín Rodríguez, Moisés Hurtado, Dani Solsona, Dani Ballart i Jorge Larena, així com el pròleg de Josep Sánchez, director del periòdic “La Grada”.     

L’acte ha estat presentat pel periodista perico Sergi Mas, que juntament amb Josep Sánchez, acompanyaven a l’autor Carlos Mira com a ponents a la mesa. En una pantalla s’ha passat el video dels jugadors internacionals pericos. 

Entre els presents, al marge de Josep Sánchez, hem vist a Moisés Hurtado, als periodistes Agustín Rodríguez, Jorge Larena, Francesc Via, a l’activista Nacho Julià, en un acte en el que ha assistit en representació de l’entitat, el Director de Comunicació i Imatge del RCDE Xavi Salvatella així com Patricia Coma, i Javier Sáenz com Director General de la Fundació Privada. En representació de la FCPE ha estat present la Vicepresidenta Araceli Pérez. També ha assistit a la presentació el cap visible de l’alternativa opositora “Genètica Perica”, Sergio Olivero, el dirigent polític Alberto Fernández Díaz, així com socis i penyistes de l’entitat espanyolista.

Desprès dels parlaments, torn per les signatures amb dedicatòria de l’autor, i finalment un refrigeri (com no podia ser d’altre manera, una cervesa Damm) i un aperitiu a la terrassa de la part més alta de l’edifici.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M