dissabte, 18 d’abril del 2015

EL CADET "B" CAMPIÓ DE LLIGA,
EN GUANYAR 3-0 A LA FUNDACIÓ JÚPITER












RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – Fundació Priv. C.E. Júpiter: 0

El RCD Espanyol ha aconseguit aquesta tarda el seu segon títol de lliga al futbol base en la present temporada,  després del que assolis fa unes setmanes amb el Juvenil de Divisió d‘Honor. L’equip de Sergio Espejo ha sumat 22 victòries i dos empats a domicili en aquestes quatre cinquenes part de campionat disputades. Es troba invicte i li treia 19 punts abans d’aquesta jornada als dos immediats perseguidors. A la Damm B (que avui no ha passat de l’empat davant el Can Vidalet) i davant la Unificació Llefià (que ha guanyat 4-1 al FC Santboià).  Amb el triomf es manté aquesta diferència respecte al segon, a manca de 6 partits pel final, fet que matemàticament li dona el títol de lliga al conjunt perico.

Un equip, el blanc-i-blau que ha resolt el partit davant el sisè classificat, la Fundació Privada Júpiter anotant un gol en el primer temps, sentenciant a meitat del segon temps, i aconseguint el definitiu 3-0 en els darrers compassos del matx, com a cirereta del pastís. Posteriorment han tingut lloc les celebracions del títol de lliga, que s’han prorrogat després en el camp 1r. durant el descans del partit Espanyol B – CF Badalona, rebent l’aplaudiment i l’ovació dels espectadors que ocupaven els seients de la tribuna coberta de la Ciutat Esportiva.

L’equip espanyolista ha obert el marcador als deu minuts de joc. Ben aviat s’ha fet amb el comandament del partit i s’ha avançat amb un gol d’Oscar Coll. Una bona jugada espanyolista per l’esquerra del seu atac que ha acabat amb un centre al qual no ha pogut arribar-hi Dani, i la bola morta li ha caigut a Oscar qui de primera ha engaltat un tret a l’escaire. Un gol de bella factura.  Poc després en altre acció perillosa, un xut del lateral Sergi Boira bombejat ha acabat sortint a córner en tocar en un jugador visitant.  El meta espanyolista s’ha jugat la vermella en una acció en la que ha comès falta en una perillosa acció sortint fora de l'àrea. Finalment l’ha vist groga i la resolució de la infracció a càrrec de Reyes ha estat a punt de significar l’empat rebutjant en primera instància el propi meta espanyolista en curt i no acabant en gol de pur miracle. Ha sigut l’ocasió més clara dels visitants, que durant tot el partit han anat a remolc del quadre espanyolista i pràcticament no han arribat amb perill a l’àrea perica. 

Només iniciar-se el segon temps, a punt ha estat Dani de fer el segon quan en jugada individual retallant ha buscat forat i a punt de trobar-lo el seu llançament buscant l’escaire s’ha marxat fora per poc. Mogué la banqueta el tècnic local amb diverses substitucions donant entrada a la resta d’integrants de la banqueta, i arribant a l’equador del segon temps, tingué lloc la sentència del partit. 

Jugada de Bergé que arribant fins l’àrea centre perfectament per que en el segon pal Iván Gil marqui amb poc angle però totalment lliure de marca. Era el 2-0 que assegurava el triomf local.  Pol Tarrida estigué a punt de fer el tercer en una gran acció personal, retallant i rematant al pal llarg, però el meta de la Fundació Júpiter en una gran intervenció aconseguí rebutjar a córner.  Arribant ja a la fi del partit, recuperació de Pep Puig que en horitzontal dona la passada de la mort per que Luis Jesús, afuselli al porter visitant establint el resultat final.  Amb el xiulet final, eufòria en l’equip perico que durant força estona celebrà el títol de lliga aconseguit d’una manera tant clara i contundent i sis jornades abans de cloure el campionat.          


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Alejandro, Sergi Boira, Miñarro, Brossa, Genar, Ferran Vera, Bergé, Marc Pérez, Dani, Oscar Coll i David Álamo.
Substitucions: Pol Tarrida i Iván Gil per Sergi Boira i Marc Pérez, m. 41; Jordi i Pep per Miñarro i David Álamo, m.47; Alex Ramos i Luis Jesús per Oscar Coll i Dani, m. 55; Sergi Boira per Bergé, m. 77. Altre suplent: Aitor (p.s.)

Fundació P. CE Júpiter: Pau Genesca, David Pesquer, Joaquín Giménez, Víctor López, Pau García, David Reyes, Daniel Martín, Ricardo Gastón, Jefferson Dario, Marc Muñoz i Joel Valderas.
Suplents: Héctor Eduardo (p.s.), Nil Bachs, Cherif Drame, Arnau Nicolau i Marc Prat.

Àrbitre: Francisco Mur Romeo, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al meta espanyolista Alejandro, m. 33.

Gols: 1-0: Oscar Coll, m. 10; 2-0: Ivan Gil, m. 60; 3-0: Luis Jesús, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la 24èna. jornada del campionat de lliga del grup 4rt. de Preferent Cadet, disputat aquesta tarda al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Presenciant l’encontre, la vicepresidenta adjunta a la Presidència del RCDE, Anna Maria Fusté.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M