divendres, 15 de maig del 2015

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE LA FCPE:
L'APLEC DE 2016 TINDRÀ LLOC A REUS








(Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol; Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Quan sobrepassaven en nou minuts les vuit del vespre, ha donat inici a l’Auditòrium de l’Estadi del RCD Espanyol, l’Assemblea Extraordinària de la Federació de Penyes del RCD Espanyol.

El Secretari de la FCPE, Daniel Bosch, ha llegit la relació de penyes presents a l’Assemblea i s’ha procedit a sotmetre’s a votació l’aprovació de l’acta de la darrera reunió (no s’ha llegit doncs darrerament es demana permís per enregistrar l’Assemblea i procedir després a la redacció de l’acta la qual es passa per la seva lectura a les penyes prèviament per evitar que s’allargui de manera farragosa aquesta formalitat). L’acta anterior ha estat aprovada per unanimitat.  

Les penyes representades presents han sigut les següents: Bages, Blanes, Cardedeu – Llinás i Vilamajor, Ciberpenya Pericos Amb Webs, Cornellà de Llobregat, Esplugues, Farmapericos, Gar-Rafecas, La Garriga, Gran Via- Sant Martí, Els Incansables, Juvenil, L’Escollera,  Manigua, Martorell, Masnou-Alella-Teià, Mataró i Comarca, Mediterrània Castelldefels, Montcada, Olost i Comarca, Perico Ferroviari, Pericos de Levante, Pericos de Montmeló, Pericos del Berguedà, Pericos del Poble Nou, Pericos Fidels, Pericos Moteros, Poble Nou, Prat de Llobregat, Premià de Mar,  Reus i Comarca, Riudecanyes, Rubí, Sabadell, Sant Andreu del Palomar, Santa Coloma de Cervelló, Sants-Hostafrancs, Terrassa, Torredembarra, Vic i Comarca, Vila de Gràcia i Guinardó.

En el segon punt de l’ordre del dia, el President de la FCPE Alberto Ariza ha exposat el seu informe de gestió, detallant totes les activitats en que ha pres part la Federació, els actes organitzats com l’Aplec i la Gala de Penyes, concurs literari i de dibuix infantils, totes les reunions en la que ha participat amb els estaments del futbol, etc. Ha fet com sempre és habitual, un exhaustiu repàs a tot el que ha estat noticia referent a la  FCPE respecte al món social i penyístic del nostre club.

El vocal Daniel Pérez ha informat en el tercer punt de l’ordre del dia, del nou web de la FCPE que ben aviat substituirà a l’existent en l’actualitat (veure foto). Ha explicat també de manera detallada per tots aquells penyistes profans en la matèria de la informàtica i les noves tecnologies,  tots els racons i apartats de la nova pàgina de la FCPE i com accedir-hi a les diferents informacions i notícies del món penyístic i de la pròpia FCPE. També ha remarcat que la Federació està present ja a totes les xarxes socials existents. 

El President de la Penya Espanyolista de Mataró, el senyor Josep Medina, ha exposat a mode de presentació mostrant en línies generals el que seran els actes del proper Aplec de Penyes que els dies 13 i 14 de Juny tindran lloc a la capital del Maresme. Aquest serà el 25è Aplec de Penyes del RCD Espanyol d’ençà que en 1991 sota la presidència de Julio Pardo s’organitzà el primer d’ells a la ciutat també del Maresme, de Pineda de Mar.     

Finalment s’ha procedit a la designació del proper Aplec de Penyes, el de 2016. Com només hi ha hagut una candidatura presentada en els temps i formes establertes, la de la Penya Blanc Blava de Reus i Comarca, aquesta ciutat, la capital de la comarca del Baix Camp ha estat oficialment designada com a indret on tindrà lloc l’acte més important del moviment penyístic anyal com és l’Aplec de Penyes. Aquest serà organitzat per l’ambaixada perica a Reus presidida pel senyor Roig, qui ha dirigit als presents unes breus paraules d’agraïment per aquesta designació, doncs des d’aquest moment dona inici a tot un any d’esforç i treball dur per organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud.

Finalment passades les 21:00h., ha tingut lloc el darrer punt de l’ordre del dia, el de precs i preguntes en els que bastants penyistes han formulat preguntes, dubtes, queixes, suggeriments, sobre diversos i diferents temes de l’òrbita perica tant a nivell penyístic com social.  Molt poc abans de tres quarts de deu de la nit, s’ha aixecat la sessió donant-se per finalitzada aquesta Assemblea Extraordinària de la Federació de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona.         





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M