diumenge, 10 de maig del 2015

ELIMINADES A LAS ROZAS. TOT I MARCAR PRIMER,
L'ATLÉTICO NO DONA OPCIÓ I ACABA GOLEJANT

L'INFANTIL "C" FEMENÍ GUANYA A CERDANYOLA 1-19 I ACONSEGUEIX L'ÚNIC TÍTOL DE LLIGA (I DE SEGONA DIVISIÓ), EN EL FUTBOL FEMENÍ EN LA PRESENT TEMPORADA.

RCD Espanyol Femení “A”: 1 – C. Atlético de Madrid Féminas: 5

L’Espanyol ha dit adéu a la Copa de la Reina caient davant el subcampió de lliga en un partit en el que la sorpresa durà molt poc més de mitja hora en haver-se avançat l’equip de José Antonio Montes als tres minuts mitjançant Nuria Mendoza amb un tret ajustat que batia a Gallardo. Abans del quart d’hora l’Espanyol patí una altre baixa sensible, tenint-se que retirar Bárbara Latorre lesionada.

El conjunt madrileny que en la doble confrontació de lliga havia guanyat per un solitari gol tant a la primera volta a Madrid com a la segona volta a la Dani Jarque (això si, estavellant 8 pilotes als pals entre ambdós partits), acabà remuntant i es marxà als vestidors al descans amb el partit completament encarrilat (1-3).  Empatava Amanda rematant de cap un centre de Mapi, i Esther capgirava l’advers marcador per les matalasseres resolent en una jugada amb varis remats en un servei de cantonada. La pròpia davantera aconseguí el seu doblet situant l’1-3 en el marcador amb un tret que batia a la meta Irina.

En el segon temps incrementà aquesta avantatja fins el definitiu 1-5 quan Beatríz aconseguía el quart amb una vaselina i tancava la golejada Míriam “Kuky”, superant a Irina en l'un contra un.

El conjunt perico, setè a la lliga, ha caigut a quarts de final a una Copa a la que ha arribat amb un equip de circumstàncies en un terç final de temporada en la que les lesions han assetjat al quadre de Montes, i no estarà present a la “final four” de Melilla.  Miracles no se’n poden fer... i si es vol estar a dalt de tot i lluitar pels títols, doncs ja sap el que toca, senyor Albert Garrofé... (I dic lluitar només, guanyar-los ja sabem qui els ha de guanyar)...  Cercar ingressos d’on sigui i gastar-se’ls ben gastats amb jugadores contrastades i si no, doncs a lluitar dins la mediocritat sent conscients del que hi ha i  sense fer volar coloms abans de començar el campionat...

Fixa tècnica:
RCD Espanyol: Irina; Kenti, Inés, Andrea, Estibi, Estella; Yaiza, Nuria, Capelli; Paloma i Bárbara.
Substitucions: Laura per Bárbara, m.14; Troyano per Estibi, m. 46; Chama per Capelli, m. 46; Cotado per Laura, m. 75.

Atlético de Madrid: Lola Gallardo, Rocío, Nagore, Sosa, Amanda, Priscila, Noelia Tudela, Meseguer, Mapi,  Vanesa i Esther.
Substitucions: Marta Carro per Rocío, m. 46; Bea per Mapi, m. 60; Débora per Esther, m. 62; Kuky per Priscila, m. 62.

Àrbitre: Ángel Ibáñez Gutiérrez, del comitè territorial madrileny, assistit en bandes per Virginia Fernández i Patricia Gómez. Cartolina groga a la defensora espanyolista Inés, m. 72.

Gols: 1-0: Nuria, m. 3; 1-1: Amanda, m. 28; 1-2: Esther, m. 32; 1-3: Esther, m.38; 1-4: Beatríz, m. 58; 1-5: Nagore, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a la fase de Quarts de Final de la Copa de S.M. la Reina, disputat a l’estadi de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, Madrid.