dilluns, 25 de maig del 2015

EL CADET "B" CAU A LA FINAL DE LA
COPA COCA-COLA DAVANT EL CADET "A" DE LA DAMM

RCD Espanyol Cadet “B”: 0 – Damm CF: 1

Un solitari gol de Daniel Ruíz a cinc minuts del final del partit, li donà el triomf final a la Damm de Dani Fernández en la Fase Final Autonòmica de la Copa Coca-Cola de Cadets que es disputà dissabte a Les Comes, Igualada. Els cervesers jugaran la fase intermitja de la competició davant el campió aragonès (Real Zaragoza) i el campió navarrès (Txantrea) a la seu de Sant Feliu de Llobregat.

El Cadet “B” espanyolista inicià la competició dissabte empatant a zero amb el Cornellà “A” en el primer partit de la fase de grups i aconseguí derrotar per 4-0 al Girona (gols de David Álamo, Oscar Coll en dues ocasions i Dani Ribelles), en el segon i decisiu encontre. Per diferència de gols, aconseguí el primer lloc del grup A doncs la UD Cornellà tan sols va pogué guanyar per la mínima al FC Barcelona B en l’altre encontre de l’equip verd del Baix Llobregat.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Alejandro, Genar, Miñarro, Bergé, Iván Gil, Oscar Coll, David Álamo, Marc Iglesias, Alex Ramos, Pol Tarrida i Luis Jesús.
Substitucions: Brossa per Miñarro, m.21; Iván Ariel per Luis Jesús, m. 21; També Sergi Boira i Dani Ribelles, m. 21. Altres suplents: Sergi Serrano...

Damm CF: Álvaro García, Marc Vilches, Marc Ávila, Martí Serra, Ignasi Vilarrasa, Joel Vallejo, Dani Albet, Miquel Puerto, Daniel Ruíz, Pol Muniesa i Víctor Gómez.
Substitucions:   Gaku per Pol Muniesa, Joel Delgado per Dani Albet, Cristian Poyatos per Daniel Ruíz. Altres suplents: Nishisawa, Jordi Domingo...

Àrbitre: Rafael Díaz Melero, de la delegació de Lleida, assistit en bandes per Eduardo Prats Poch i Calin Barta.

Gol: 0-1: Daniel Ruíz, m.35

Incidències: Final de la Fase Autonòmica catalana de la Copa Coca-Cola de Cadets, disputada el passat dissabte a l’Estadi Les Comes d’Igualada. Després del seu triomf, el conjunt de Dani Fernández, la Damm CF, serà el representant català a la fase intermitja a de la competició.  El RCD Espanyol (i el FCB) participà en aquesta competició amb els seus equips cadets de primer any, mentre la resta ho feia amb els seus cadets de segon any.  Els partits s’han disputat amb dos temps de 20 minuts cadascun d’ells.   


GRUP  "A"
. GRUP  "B" .
R.C.D. ESPANYOL "B" 4 DAMM C.F. 4
U.D. CORNELLÀ 4 UFB JÀBAC TERRASSA 4
F.C. BARCELONA "B" 3 GIMNÀSTIC TARRAGONA 1
GIRONA F.C. 0 EF GIRONÉS-SÀBAT 1


TORNEIG COPA COCA-COLA CADET  FASE FINAL AUTONÒMICA 2015
23 MAIG 2015
FASE DE GRUP . .
GRUP A 10:00 U.D. CORNELLÀ R.C.D. ESPANYOL 0-0
GRUP A 11:00 GIRONA F.C. F.C. BARCELONA 0-2
GRUP A 12:00 R.C.D. ESPANYOL GIRONA F.C. 4-0
GRUP A 13:00 F.C. BARCELONA U.D. CORNELLÀ 1-2
GRUP B 10:00 UFB JÀBAC TERRASSA DAMM C.F. 1-1
GRUP B 11:00 E.F. GIRONÉS-SÀBAT GIMNÀSTIC TARRAGONA 0-0
GRUP B 12:00 DAMM C.F. E.F. GIRONÉS-SÀBAT 3-0
GRUP B 13:00 GIMNÀSTIC TARRAGONA UFB JÀBAC TERRASSA 2-4
- FINAL (23/05/2015)
FINAL 17:00 R.C.D. ESPANYOL DAMM C.F. 0-1





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M