dilluns, 25 de maig del 2015

L'ALEVÍ "A" CAMPIÓ DEL
7è TORNEIG "AGUAS DE BARBASTRO"

El RCD Espanyol es va proclamar guanyador de la setena edició del torneig “Aguas de Barbastro” en categoria aleví, disputat en aquesta ciutat d'Osca aquest passat cap de setmana. Els de Xavi Morón van vèncer en una bonica i disputada final plena d’alternatives, a l’Athletic Club de Bilbao per 4-3.

El conjunt perico estigué enquadrat en el grup B amb el Málaga, Escola de Futbol Gavà i Rayo Vallecano. En el primer encontre, els blanc-i-blaus resolgueren amb gran comoditat derrotant al quadre madrileny per un contundent 5-1 amb gols d’Estanis que aconseguí un hat-trick i d’Unax i Buba.

En el segon encontre, empataren a un gol amb el Málaga. Avançà Unax als espanyolista però el conjunt andalús igualà el partit. Finalment, en el tercer i definitiu encontre de la fase de grups els espanyolistes derrotaren clarament 4-0 a l’Escola de Futbol Gavà amb gols de Marc Pubill, Junior, Isma i Estanis.

A la semifinal s’enfrontà com a primer de grup al segon del grup A, el Villarreal CF. Els espanyolistes arrasaren davant els de La Plana, i aconseguiren el bitllet per la gran final derrotant als castellonencs per 3-0 amb gols de Junior, Buba i Facu.

A la gran final esperava l’Athletic Club que s’havia desfet en semifinals del Málaga per un ajustat 3-2. Els integrants de l’equip basc foren: Ispizua, Ebro, Asier del Río, Ibai Asenjo, Varela, Bilbao, De la Cal, Ruiz, Eneko, Merodio i Unai Gómez. Per part espanyolista: Marçal i Alex com a porters,  Marc Pubill, Isma, Sergi Corbera, Facu, Pol Cuatrecasas, Júnior, Estanis, Igami, Buba i Unax Vega. El col·legiat de la final fou l’àrbitre de Primera Divisió del col·legi aragonès, Santiago Jaime Latre.

Avançà Junior al conjunt perico amb dos gols que semblava encarrilar la final. Però la reacció dels bascos no es va fer esperar i aconseguiren capgirar el marcador gràcies als gols de Jorge Ruíz en dos ocasions i Eneko Clemente. El central uruguaià espanyolista Facu igualà el partit amb un tercer gol blanc-i-blaus, i finalment el japonès Arya Igami anotà el gol del triomf.  El davanter centre espanyolista Estanis Pedrola estigué inclòs dins l’equip ideal del torneig.  

GRUP  "A"
. GRUP  "B" .
ATHLETIC CLUB 7 R.C.D. ESPANYOL 7
VILLARREAL C.F. 6 MÁLAGA C.F. 7
F.C. BARCELONA 4 ESCOLA F. GAVÀ 3
A.D. BARBASTRO 0 RAYO VALLECANO 0

7è TORNEIG ALEVÍ AGUAS DE BARBASTRO 2015
23 MAIG PRIMERA FASE FASE DE GRUPS .
GRUP A A.D. BARBASTRO F.C. BARCELONA 0-11
GRUP A VILLARREAL C.F. ATHLETIC CLUB 2-3
GRUP B R.C.D. ESPANYOL RAYO VALLECANO 5-1
GRUP B MÁLAGA C.F. ESCOLA F. GAVÀ 1-0
GRUP A ATHLETIC CLUB F.C. BARCELONA 3-3
GRUP A VILLARREAL C.F. A.D. BARBASTRO 18-0
GRUP B R.C.D. ESPANYOL MÁLAGA C.F. 1-1
GRUP B ESCOLA F. GAVÀ RAYO VALLECANO 4-1
GRUP A VILLARREAL C.F. F.C. BARCELONA 1-0
GRUP A ATHLETIC CLUB A.D. BARBASTRO 6-0
GRUP B ESCOLA F. GAVÀ R.C.D. ESPANYOL 0-4
GRUP B RAYO VALLECANO MÁLAGA C.F. 2-3
24 MAIG SEGONA FASE SEMIFINALS .
SEMIFINAL R.C.D. ESPANYOL VILLARREAL C.F. 3-0
SEMIFINAL ATHLETIC CLUB MÁLAGA C.F. 3-2
24 MAIG FINALS . .
7è- 8è Lloc A.D. BARBASTRO RAYO VALLECANO 0-5
5è-6è Lloc ESCOLA F. GAVÀ F.C. BARCELONA 2-6
3r-4rt LLoc MÁLAGA C.F. VILLARREAL C.F. 1-2
FINAL R.C.D. ESPANYOL ATHLETIC CLUB 4-3





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M