dimecres, 27 de maig del 2015

PRIMERES ELIMINATÒRIES DELS CAMPIONATS
DE CATALUNYA DE FUTBOL BASE I FEMENINS

En el sorteig dels quarts de final del Campionat de Catalunya Juvenil, el RCD Espanyol s‘enfrontarà dissabte al CE Cambrils Unió, campió de lliga del grup primer de Preferent Juvenil. Serà al Nou Mpal. de Cambrils a les 19:00hores. L'equip espanyolista participarà en principi amb un combinat de jugadors del Juvenil A i B. 

Aquests quarts de final es configuren amb els 4 equips campions de Preferent Juvenil, més els dos equips millor classificats de la Divisió d’Honor (Espanyol i Damm) i els dos immediatament classificats després dels espanyolistes en Lliga Nacional Juvenil (FC Barcelona i Girona FC).

Els quarts de final en format d’eliminatòria a partit únic, han donat els següents aparellaments:
  • CE Unió Cambrils (campió grup 1er Preferent) davant RCD Espanyol 
  • El Manresa (campió del grup 3r. de Preferent) davant el Girona FC.
  • L’Associació Esportiva Josep Maria Gené (campió del grup 4rt) davant la Damm CF
  • El CE Sabadell “B” (campió del grup 2n. de Preferent) davant el FC Barcelona.

En categoria Cadet els Quarts de Final ja es van sortejar quan finalitzà la lliga de Divisió d’Honor Cadet i aquests han sigut els aparellaments també en eliminatòries a partit únic:
  • Damm CF – FC Barcelona
  • Gimnàstic Tarragona – UFB Jàbac i Terrassa
  • RCD Espanyol  - Girona FC (diumenge, 10:00h. Ciutat Esp. Dani Jarque)
  • Escola F.Gironés-Sàbat  – UE  Cornellà

En categoria Infantil, els quarts de final son els següents, també en eliminatòries de partit únic:
  • RCD Espanyol – Lleida Esportiu (C.E. Dani Jarque, dissabte 15:30h.)
  • Vic Riuprimer REFO – Damm CF
  • FC Barcelona – UFB Jàbac i Terrassa
  • FC Girona – UE Cornellà

En categoria Aleví i Benjamí, es disputaran una fase prèvia de grups, amb encreuament de semifinals i final, a la mateixa seu on tingui lloc enguany la disputa de les finals emmarcades en el que s’anomena “Festa del Futbol Català”.


CATEGORIA FEMENINA:

En futbol femení, queda pendent que finalitzi la lliga a la categoria Juvenil-Cadet on el RCD Espanyol disputarà les semifinals al quedar segon a la lliga.  Els altres participants seran FC Barcelona, Fundació At. Vilafranca i un quart equip que pot sortir entre FC Levante Las Planas o Pontenc CE (arriben a la darrera jornada separats de dos punts).

En categoria Infantil – Aleví, l’Espanyol participarà amb el seu Infantil (amb denominació federativa de “B”) que va quedar classificat en segon lloc del grup primer,   i s’enfrontarà al campió del grup segon, la Penya Blanc Blava de La Roca. Primer, al Nou Camp Mpal. de La Roca del Vallès el proper dissabte a les 11:00h. La tornada el proper diumenge 7 de juny a la Dani Jarque.

A l’altre semifinal, el FC Barcelona (campió del grup primer) s’enfrontarà al campió del grup gironí, (el grup 3r.), UE Cabanes.       
          
En categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí,  l’Espanyol s’enfrontarà altre cop al CE Sabadell. A la lliga les arlequinades foren segones, mentre que les espanyolistes terceres. En el seu enfrontament particular, triomf perico a Sabadell i empat a dos gols en la Dani Jarque. En el complementari es tornaren a enfrontar recentment aquest cop amb doble triomf arlequinat.

L’anada es jugarà a la Dani Jarque el proper diumenge a les 11:00h. La tornada, una setmana després al Poliesportiu Olimpya de Sabadell. En l’altre eliminatòria de semifinals, el Sant Gabriel (campió de la fase regular de la lliga) s’enfrontarà al quart classificat, el CE Llerona.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M