dijous, 4 de gener del 2007

AGENDA PARTITS. CONVOCATORIES PERICOS A LES SELECCIONS CATALANES

Agenda cap de Setmana.

Partits a Sadrià

Diumenge, 7 de Gener

Juvenil B – CE Europa 10.00 hores
Benjamí B – FP Júpiter 11.00 hores
Espanyol B – CD Alcoyano 12.00 hores

Desplaçaments
UE Sant Andreu – Aleví A 18.00 hores (Narcís Sala)


CONVOCATÒRIES DE JUGADORS ESPANYOLISTES PER ELS DIFERENTS CAMPIONATS ESTATALS DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES.


Avui s’ha iniciat la primera fase del Campionat Cadet de seleccions autonòmiques a Albacete (Ciudad deportiva del Albacete Balompié, per els nois, i Campo José Copete per les noies).

Els representants pericos son: Pere Martínez Sastre, Albert Blázquez Robles, Julián Serrano Talavan, Enrique Amador Oliva, Álvaro Vázquez Garcia. Álvaro i Juli amb dos gols han col·laborat amb el triomf 4-1 davant Cantabria, aquest matí.

En la categoria femenina, les seleccionades son: Rocio Serrano Manday, Kenti Robles Salas, Marta Corredera Rueda. Els partits seran els 4,5, 7. Catalunya s’enfrontarà davant Cantabria, i Navarra en nois, i el tercer partit depenent de la classificació i Madrid,(que ha guanyat 2-0 a Catalunya aquest matí), Balears i a Canarias en noies.

RESULTATS DEFINITIUS.
mas.Catalunya 4 Cantabria 1/Navarra 0 Catalunya1/
fem.Madrid 2 Catalunya 0/Catalunya 3-Balears1/Canarias 0 Catalunya 4
Campionats d’Espanya femenins de Seleccions Autonòmiques Sub-25 i Sub-18.

Dir també que entre els dies 12-14 de Gener (motiu per el que no hi ha competició a la Superlliga femenina fins 21-1-2007), es celebrarà a Sant Joan Despí, la primera fase del Campionat Estatal de Seleccions femenines autonòmiques, Sub-25 i Sub-18.

Per part del RCD Espanyol han estat convocades: Cristina Prieto, Miriam Diéguez, Natalia Arroyo, Marta Cubí, Adriana Martín i Sara Serna.

Un cop més sorprèn la gran quantitat de jugadores convocades per part del FC Barcelona, ( no hi tinc rés a dir, el Sr. Gimeno sabrà la quota de blaugranisme que li deuen imposar des de les altes esferes... es veu que la gran campanya que han fet tot l’any, els títols conquerits, deu ser un gran aval...., en canvi el nostre Espanyol, sis i van servits)
Per part blaugrana han estat convocades: Marina Marimon Robert, Alba Vilas Baiges, Esther Romero Ruiz, Berta Carles Ruiz, Cristina Molina Duran, Mireia Chico Gonzalez, Sarai Lucha Hurtado, Sheila Sanchon Huerta. L’Estartit amb Noelia Carrillo i Gemma Quer, mentre que per part del Sant Gabriel han estat convocades Montserrat Múñoz, i Anna Cayuela .

En categoria femenina Sub-18 per part espanyolista han estat convocades: Marta Torrejón, María Reche, Rocío Serrano, Kenti Robles.
Per part blaugrana Laura Rafols Parellada, Melani Serrano Perez, Cristina Vega Bobo, Mª Victoria Losada Gomez i Andrea Carrillo Gris per part de l’Escola F. UD Cerdanyola, i Laura Bonaventura Brugues, Tania Martinez Romero per part del Girona. Georgina Carreras Caner, Anna Servia Sicars (L’Estartit), Mª Pilar Porta Arrabalin, Andrea Porta Arrabalin, Anna Pallares Pascual, Meritxell Vazquez Castano (Lleida), Marta Liria Lopez (Tortosa-Ebre)

Els partits del triangular es disputaran al Camp del Llevant Les Planes, els dies 12,13 i 14 de Gener, a les 10.00 la selecció Sub-18 i a les dotze la Sub-25. Els rivals seran València (12-1) i Galicia (14-1).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no me ha quedado claro, juegan en sant joan despi? o en el campo del levante la sub-25

Josep Maria ha dit...

Perdona, que no te haya contestado antes, lo hago tan rápido como veo tu pregunta: Según la FCF es el Municipal Les Planes (FC. Levante Las Planas) (gespa artificial)Av. Barcelona, 64
Sant Joan Despí (Barcelona). El dia 9 estan convocadas para un entrenamiento por la tarde ambas selecciones. Los partidos se disputaran en las fechas que he señalado en horarios de 10 mañana y 12 mañana, primero el combinado sub 18 y después el sub 25.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M