dissabte, 6 de gener del 2007

ESPANYOL-RECREATIVO: MONTJUÏC 17.00 HORES.

L’Espanyol al llarg de la història a la màxima categoria del futbol espanyol sols s’ha enfrontat en dues ocasions com a local al Recreativo de Huelva, les úniques dues temporades que el conjunt andalús ha militat a primera divisió.

La primera ocasió va ser la temporada 1978-79, un 21 de Gener de 1979, amb José Antonio Irulegui a la banqueta de Sarrià, i Eusebio Rios a la del Recre. Fernández Amado, el mig gallec va ser l’autor de l’únic gol de l’encontre.

Les alineacions van ser les següents, (per els nostàlgics i amants de la història i estadístiques):
RCD Espanyol: Urruti; Lánchas, Verdugo, Canito, Huertas, Padilla, Fdez. Amado, Ozorio, Díez, Flores i Marañón. Van sortir: Arabí per Ozorio, i Molinos per Amado.
Recreativo de Huelva: Romero, Sivianes, Navarro, Isabelo, Esparza, Villa Sanz, Alcorta II, Benito B., J Valdés, Eulate, Machete, i a la segona part, Zambrano i Esparrago.

La segona ocasió va ser el dia 20 d’Octubre de 2002, a la jornada sisena, amb Ramón Moya d’entrenador un cop es havia acomiadat a Juande Ramos. L’equip que semblava reaccionar després de la gran remuntada a Málaga, (de un 3-1 es va acabar guanyant 3-4), guanyava al Recre, amb dos gols de Roger. Segur que recordeu molt bé, aquell gol tan famós...
Les alineacions van ser;
RCD Espanyol: Argensó, Navas, Soldevilla, Domoraud (Jarque 82’), David García, Morales (Fredson 71’), Roger, Toni Velamazán, Luque, Maxi (Iván de la Peña 71’), Milosevic.
Recrativo de Huelva; Cesar Quesada, Galán, Loren, Alex, Espínola, Iker Begoña, José María, Javi García, Ignacio Benitez, Bermejo, Raul Molina. (Xisco, Gallego, Cubillo) Entrenador: Alcaraz. Col·legiat; Rodríguez Santiado.

Per aquest partit el tècnic basc del RCD Espanyol, Ernesto Valverde, ha convocat els següents home:, Kameni, Gorka Iraizoz, Velasco, Zabaleta, Lacruz, Jarque, Torrejón, Moha, De la Peña, Moisés, Julián, Riera, Rufete, Ito, Coro, Luis García, Pandiani i Tamudo. Son baixa Chica per sanció que va ser expulsat a Getafe, per lesió David García, Costa, a més de Jônatas que s’ha incorporat avui als entrenaments.


Es de suposar que sigui Velasco, qui cobreixi la baixa de Javi Chica al lateral.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M