dimarts, 2 de gener del 2007

ALBERT YAGÜE CEDIT AL LORCA.


Si Jonathan va acceptar anar cedit a un equip de segona, concretament el Poli Ejido, avui s’ha confirmat la cessió d'Albert Yagüe, golejador del Espanyol B amb 8 gols, al conjunt del Lorca.

Els dos jugadors formaven part d’aquella davantera del Cadet que va estar a punt de ser campió d’Espanya, i per la maleïda tanda de penals no ho van assolir. Els dos van meravellar en el juvenil, malgrat els seus diferents estils de joc. Albert Yagüe sempre ha estat un jugador més de lluita en l’atac, de barallar-se amb les defenses, de no arrugar-se mai davant el rival... recordar el seus moments de glòria, quan va contribuir decisivament a Baza, a conquerir aquella Copa del Rei de Juvenils que s’havia posat coll amunt davant Osasuna, el seu vist i no vist debut a primera, uns minuts davant el Madrid, amb victòria perica per 1-0.

El darrer any va ser molt dur per un Yagüe, que com molts dels seus companys van tenir que purgar el descens del filial, el que ells mateixos havien sigut responsables en certa mida del mateix, fins arribar a tornar a l’equip a la categoria de bronze del futbol nacional, amb aquella eliminatòria davant el Villarreal.

Tot i que no va començar bé la temporada, ni tan sols de titular en molts partits, ha acabat com a golejador destacat i molt per sobre dels seus companys. El filial perico pot notar la seva absència... Esperem que tant Bussy, com un desconegut Pedraza fins el moment, sàpiguen agafar el relleu del davanter d’Argentona.


Molta sort Albert, i a marcar els gols a segona, que a primera no has pogut, no has tingut ni tan sols la oportunitat de intentar-ho.

Foto: as.com



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M