dilluns, 1 de gener del 2007

ATLETISME















Primer de tot, desitjar-vos un bon any 2007.

Ahir es va celebrar a Barcelona, la prova d’atletisme de la San Silvestre de 10 km., per els carrers barcelonins, amb més de 6.000 participants.
La sortida va tenir lloc a les 17.30 al passeig Garcia i Faria.

Recorregut: passeig Calvell - carrer Salvador Espriu - carrer Dr. Aiguader - plaça Pau Vila- Pla de Palau – avinguda Marquès de l'Argentera - passeig Circumval·lació - carrer Marina -avinguda Meridiana - carrer Bolívia - carrer Ciutat de Granada - avinguda Diagonal - carrer Josep Pla - carrer Taulat - carrer Selva de Mar.
Arribada: passeig Garcia i Faria cantonada amb el carrer Josep Ferrater i Mora.

La cursa la va guanyar un keniata, Kiprono Menjo, (29:24), el marroquí Aimad Bouziane va ser segon, i Pol Guillem tercer, mentre que el representant més ben situat de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Driss Lakhuaja, en un final molt ajustat i polèmic ja que en els darrers metres va agafar a Henry Kemboy en la lluita per la quarta plaça, l’atleta perico va trepitjar la línia de meta primer que ell, però el jutge va decidir que el quart havia estat el corredor de Kenia, al ficar el pit primer. Total, que per una vegada que veig una cursa en directe, tinc que presenciar una suposada injustícia d’aquelles que en el mon del futbol tan sovint ens tenen acostumats.

Víctor Gonzalo va ser quinzè, a un minut i trenta cinc segons del guanyador. Josep Maria Roselló, dissetè a dos minuts i set segons del primer classificat.

Els juvenils que veureu a les fotos, Ilias Hayk, (34:35, lloc 96 d’arribada) , va ser quart de la seva categoria. Roger González (147) setè juvenil en arribar a la meta, i Josep Diaz , (195) onzè juvenil, al que com a gran perico i membre de la “Corva Jove ” felicito en particular i a la resta en general per l’esforç fet.

No hi havia presència femenina blanc i blava per diversos motius. Sols, dir que la guanyadora, Tiki Gelona d’Etiopia, va creuar la meta com una fletxa i amb molta superioritat va entrar amb una diferència de quaranta sis segons sobre la italiana Gloria Marconi.


FOTOS: josep maria.
1a. Abans de començar la cursa, els juvenils Josep Díaz, i Ilias Hayk, posen per a la càmera de Sentiment Perico.
2ona. i 3a. Moments previs a la sortida de la cursa.
4a. Un cop acabada la cursa, els tres juvenils participants, els dos esmentats més Roger González, es fotografien per a Sentiment Perico, donant testimoni a tota l'afecció blanc i blava dels colors i escut de les seves samarretes.
5ena. Driss Lakhuaja, cinquè segons el jutge.
6ena. El mateix atleta amb el President de l'Associació d'Esports Blanc i Blau, el senyor Joan Calero.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M