divendres, 5 de gener del 2007

PARTITS DE LA MATINAL DEL DIUMENGE A SADRIÀ.

Espanyol B – CD Alcoyano.

Partit aquest diumenge que enfrontarà al conjunt de Joan Francesc “Rubi”, l’Espanyol B, al sisè classificat de la lliga al grup tercer de la Segona Divisió B amb set partits guanyats, quatre d’empatats i sis derrotes, amb un bagatge de 22 gols a favor i 16 en contra, i un total de 25 punts.

El conjunt d’Alcoi, un històric, ( 1929) recordem que va estar quatre temporades a primera divisió (1945-46, 47-48, 48-49, 50-51), ha militat les últimes dècades entre la Segona B, i la Tercera. Aquesta i les tres anteriors ho ha fet a Segona B, després de transitar vuit temporades a Tercera, i abans 14 a Segona B consecutives. Ha estat tres vegades campió de Segona divisió, i ha militat 11 temporades en la divisió de plata del futbol nacional. En total 17 temporades a Segona B, i 30 a Tercera. Cinc cops ha estat campió de Tercera.

Vesteix samarreta blanca amb dues ratlles verticals blaves, pantaló blau, i mitges blanc i blaves. Juga els seus partits al camp del Collao a Alcoi.

Plantilla
José Vicente Segura Requena JOSE
Luis Enrique Ortiz Lecanda LUISEN
Fernando Maestro Olalla MAESTRO

Antonio Aceitón de Haro ACEITÓN
Juan Baixauli Raga BAIXAULI
Manuel Carrión Rodríguez CARRIÓN
Sergio Gámiz Chasco GÁMIZ
Félix Jacinto Prieto Partido FÉLIX PRIETO
Luis Miguel Garrido Santos GARRIDO
Jerónimo Galera Pérez JERO
Jorge Recio Gracia RECIO

José Jordá Ferrándiz BARSELLETA
Carlos Martín Moreno CARLOS MARTÍN
Jorge Corella García CORELLA
Daniel Fernández Navarro DANI
Félix Jacinto Prieto Partido FÉLIX PRIETO
Diego Jiménez Martínez DIEGO JIMÉNEZ
Raúl Iturralde Narvaiz ITURRALDE
Raúl Casañ Martí RAUL CASAÑ
Rafael Riaño Torrecilla RIAÑO
Tasio Abad Llorens TASIO

Juan Alberto Pérez Calbo ALBERTO
Carlos Calvo Sobrado CARLOS CALVO
Francisco Javier Machado Ramos FRAN MACHADO
Dragan Isailovic Lekic ISAILOVIC
Juan Leandro José Pérez LEANDRO
Marcos Estruch Martínez MARCOS
Víctor Javier Morillo MORILLO

Entrenador: JUAN IGNACIO MARTÍNEZ JIMÉNEZ

Aquests dies el conjunt d’Alcoi ha estat concentrat en la localitat d’Oliva per preparar el partit. Avui divendres han partit cap a Alcoi, i dissabte marxaran cap a Barcelona.
L’àrbitre del matx serà el col·legiat de Tenerife, Pérez Riverol.


EL JUVENIL B, DAVANT L’EUROPA JUVENIL A.

Important partit del juvenil B de Joan Salvans, en front el segon classificat a un punt del líder (i amb un partit menys) d’aquest grup setè de la Lliga Nacional Juvenil.

El conjunt escapulat, (27 punts) sols ha perdut dos encontres, (a Terrassa, i Gramenet) hi ha posat la directa per obtenir l’ascens a la Divisió d’Honor. Com a visitant, els seus números son de tres victòries, dues derrotes i un empat. L’últim partit al Nou Serdenya va derrotar al Mercantil per 3 gols a 1. En aquella ocasió va formar amb el següent onze; Gerard, Àlex, Martí, Lombardo, Víctor, Edu, Ignacio (Marc, 74'), Bach, Boris, Cruz (Vico, 84') i Álvaro (Nieves, 62').

L’Espanyol en canvi, s’ha mostrat molt irregular durant tot el campionat, alternant bons partits amb resultats mol desafortunats. Actualment ocupa la cinquena posició amb 24 punts, set partits guanyats, tres empatats i quatre perduts. 33 gols a favor i 24 encaixats.
En la ment dels pericos estarà esborrar el mal record de l’últim encontre disputat a Santa Coloma, davant la Gramanet.


Foto d'arxiu: josep maria. Els jugadors del Juvenil B, abans del partit amistós davant el Riuprimer que va acabar amb una forta golejada, (10-1) malgrat que l'equip de l'Osona milita en la primera catalana.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M