dijous, 22 de març del 2007

COMENTARI: LA DARRERA LLICÈNCIA D'OBRES.

Foto d'arxiu de 6-2-2007: josep maria



Ens van dir en principi que no costaria rés...Ens van dir que es finançaria tot amb el ingressos del contracte amb el llavors Grup LAR. Ens van dir després que seria perfectament assumible la desviació que es produís per la desviació en el capítol de despeses. Ens van dir que no n’hi havia prou i es tenia que demanar un crèdit sindicat per cobrir amb una part del mateix les noves desviacions, que limitaria i força les perspectives futures en matèria de fitxatges entre altres coses. Ens van dir que no n’hi havia prou i es tenia que fer una ampliació de capital.

Ens van estar un any sencer dient que en dues setmanes s’anunciava el nom de la constructora. Ens van dir “¡Ya pueden empessssssarrrrrrrr!”... però era el camp de rugbi.... Ens van tornar a dir: “¡Ya pueden empessssssarrrrrrrr!” ( ara sí... que hi ha assemblea i ha de estar tot ben a punt), però faltaven permisos. Ens van dir que en faltaven uns quants...Ens van dir que ja per fi de moltes gestions i molta paciència de tots, ja els teníem.

Ens van dir això... però no era veritat.. en faltaven més. Ens van dir que era un tema de l’ACA, i l’ACA va dir que era un tema de l’Espanyol... Ens van dir que ara ja estava tot solucionat, l’ACA, el anti – sísmic, els terrenys com a compensació a Santa Coloma de Cervellò, a Sant Boi, o vagi un a saber (que encara un se n’en recorda dels terrenys del Polvorí de Montcada i Ripollet, o del túnel de General Mitre que encara no s’havia pagat, ni falta...).

Ens van dir que ja només faltava les dues darreres llicències, els darrers permisos. Ens van jurar i perjurar que eren els darrers. Que no en faltaven més ens van dir. ens van dir que ara sí, ja era la definitiva, el darrer “pistoletasssu”... però no... eren les obres d’urbanització. Però es clar, faltava encara quelcom més... el període d’exposició per al·legacions d’un mes... Ens van dir que ja podien començar, però faltava primer passar les festes nadalenques. I va tenir lloc el “¡Ya pueden empessssssarrrrrrrr!” tercera versió... ara sí la definitiva.

Ens van dir que estaria acabat per pogué jugar el 2005, 2006, 2007, 2008 per els voltants de agost-setembre, malgrat que al mes de maig va dir nostre popular president que ja hi podríem “empessarrrr” el trasllat encara que no estès del tot acabat (¡¡¡glubbbs!!, que un se n’en recorda de la “chapuza” arquitectónica de Sadrià, made in Marañón).

Ens van dir que hi hauria quelcom més de desviació pressupostaria. Ens van dir ja com la darrera xifra 58 milions ! d’euros el còmput total. Ens han dit fa poc, que per pogué finançar-lo ens tindrem que vendre un tros de la Ciutat Esportiva. Suposo que anirà proporcional al temps de retard... a més retard, més despeses, i més tros que ens tindrem que vendre. Ens van dir que no... que això només era un projecte i de l’ajuntament de Sant Adrià, i per tant en cap moment l’Espanyol tenia l’ànim de vendre’s res de Sadrià.


I avui llegeixo al DIARIO AS, que ahir van concedir la darrera llicència
http://www.as.com/articulo/futbol/Cornella/Morlanes/cia/libran/licencia/definitiva/dasftb/20070322dasdaiftb_56/Tes/
(¿la darrera no ens van dir que era la del 31 d’octubre?, al menys això ens van dir per activa i passiva). Per cert en el mateix article, el senyor Morlanes ens diu ara que ja seran 60 milions d’euros. (DEU MIL MILIONS DE LES ANTIGUES PESETES). Més de 20 milions d’euros de més del que ens van dir en un primer moment. “ja tenim la llicència d’obres; ara ja no pot parar ningú la construcció de l’estadi” ... O sigui que fins ara no la teníem i si que es podria haver parat l’obra si en el consistori no hi hagués hagut voluntat política de concedir-la, vagi vostè a saber en temes polítics mai es pot dir blat fins que estigui al sac i ben lligat...

Per favor, no “ens diguin” res més, si us plau... però que el construeixen d’una vegada ja per totes, i no ens torturin més amb declaracions que acaben caient per el seu propi pes...
Passarem un dia d’aquests a veure com avança l’obra. Som-hi, ens veiem a Cornellà-Prat...¡ fins aviat !

1 comentari:

Josep Maria ha dit...

Si tots ho sabem, Figot, que s'està fent... el problema és el que ens costarà com segueixin sortint problemes i retards... que no ens sobra pas els diners... i sobre tot, el quan... per que l'estada a Montjuïc està resultant ja un autèntic calvari...
Salutacions !




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M