dissabte, 24 de març del 2007

DERBI SENSE RIVALITAT. 2-6

Partit de germanor a la Ciutat Esportiva.
CADET FEMENÍ 2 FC BARCELONA 6

El resultat era i és per el que s’ha vist avui a la Ciutat Esportiva el de menys. El que era important era constatar la gran germanor existent entre ambdós conjunts, el campió del grup primer de la Categoria Cadet i el sots-campió del mateix grup.

L’encontre s’ha iniciat després que el conjunt cadet vestit amb els colors blanc i blaus fes el passadís lògic i corrent quant es tracten de clubs senyors... Amb clubs que es dediquen a robar-nos cada temporada jugadors de la nostra pedrera amb males arts, a enfonsar-nos tot el que poden, tinc dubtes raonables de si s’ha de fer sigui quina sigui la categoria en qüestió.

Del partit poca cosa a dir. No hi ha estat partit, al primer minut gol del conjunt culé i així fins a sis gols, sense cap tipus d’oposició. Molt dolenta la imatge donada per el conjunt cadet. No es tracta per el resultat (que deu n’hi do) si no per la poca lluita, la poca agressivitat exhibida avui. Pot ser que un mal dia el tingui tothom, però hora seria i torno a dir que sigui quina sigui la categoria, (ja que es reclama igualtat en sexes, i en categories) s’exigeixi que es portin els colors i l’escut amb un mínim de dignitat... i si no es pot guanyar per que ets inferior o tens un mal dia, al menys esforçat, lluita, i això sols s’ha vist en les acaballes del partit on Montse de perfecta vaselina i després Isabel Horta han aconseguit dos gols que en certa manera maquillaven quelcom el resultat però no la imatge.

Això ha de valer per qualsevol equip del RCD Espanyol: aquests colors han de ser lluïts amb lluita i amb el màxim honor, i si hi ha alguna jugador/a que simpatitzi amb el FC Barcelona, les portes son obertes de bat a bat, com l’altre dia al partit FC Barcelona- Europa en el que segons el tècnic del Barça i havia una jugadora de l’ Espanyol al vestidor celebrant amb la resta del conjunt culé el títol de lliga de les blaugranes.
Lluita i defensa al màxim d’aquests colors encara que sigui en un partit que no ens juguem rés, però el que no es pot fer es donar una imatge tan vergonyosa com la de avui.

Ho sento si he pogut molestar a ningú. Es l’opinió dels socis del poc públic que hem vist l’encontre.

RCD Espanyol: 2 (Montse, i Isa) FC Barcelona 6
Ciutat Esportiva de Sadrià. Camp de F-7. Públic: Sense comptar familiars i personal esportiu: 6 persones.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M