dissabte, 24 de març del 2007

NÀSTIC: 0 - JUVENIL B: 1

foto d'arxiu: josep maria

L’Espanyol juvenil B, s’ha fet amb els tres punts del important partit disputat a Tarragona, amb les cameres del C-33 presents. El conjunt perico li ha tornar al Nàstic la victòria ja que els grana van aconseguir en la primera volta imposar-se en la ciutat Esportiva per 0-3.

El primer quart d’hora ha estat sense cap ocasió digna de menció, lleuger domini perico, i poca cosa més. Una molt dura entrada de Víctor a Lucas que no ha estat sancionada amb targeta per el col·legiat. Al 23, Crous no arriba a rematar una bona jugada de Saddik amb auto – passada del davanter perico i centre a l’àrea.

Però tres minuts després ha estat la jugada polèmica del partit: El Nàstic marca i l’àrbitre anul·la el gol per fora de joc posicional després que el xut del davanter local rebotés a les cames d’un defensor espanyolista i s’acabés introduint a la porteria de Víctor. L’Espanyol treu molt ràpid i agafa en un contracop als locals mentre aquests celebren el gol, però el col·legiat invalida la jugada del contraatac espanyolista per no treure el fora de joc en el lloc de la infracció.

Víctor salva el gol, després d’una errada defensiva, al desviar a còrner el remat creuat de Edu Maestre, que havia rebut un passi a l’espai i havia encarat al meta espanyolista.

I en mig de l’atac local, quan pitjor pintaven les coses, contracop del juvenil B espanyolista, Lucas obre a esquerra a Lluís Crous, que de rosca posa al segon pal una precisa centrada per que Curro tal com li venia, rematés al fons de la porteria.

Però el conjunt grana ho torna ha intentar i concretament Juanan llença un fort tret que Víctor amb la punta dels dits envia a còrner per sobre el travesser de la seva porteria. Pepe Roca s’avança a Maestro quan anava a rematar en una jugada amb molt perill.

Al minut 39, jugada individual de Juanan que arriba a línia de fons, passada enrera i oberta on Marc sol, remata davant l’oposició de Oriol Recarte, aturant Víctor. L’Espanyol ha tingut opció mitjançant Oriol Recarte al rematar de cap un servei de falta per banda esquerra, que s’ha marxat alt desviat.

El Gimnàstic ha fet més mereixements en la primera part que l’Espanyol que ha aprofitat l’ocasió més clara que ha tingut, mentre que el meta Víctor ha evitat en tres ocasions el gol local. Aquest és el balanç que es pot fer del primer temps.

A la segona part i a mida que han anat passant els minuts, l’Espanyol ha anat a més. S’ha defensat molt millor i ha gaudit d’ocasions per sentenciar el matx.

Sergio salva al minut 52, el segon gol després d’una rematada dins l’àrea al servei de cantonada, desviant amb molta dificultats per sobre el travesser. Víctor rebutja un llançament de Edu Maestro.

Lluís Crous, després de desfer-se de tres contraris, s’avança massa la pilota davant la sortida del meta local, malbaratant-se una jugada molt clara de gol. L’Espanyol ja era el dominador del marcador i del partit. El mateix Crous, se’n va de dos contraris per banda esquerra, però la seva centrada s’estavella a l’exterior de la xarxa.

Al quart d’hora de la segona part, ocasió local; sortida de Víctor a mitges i Juanan que el supera, remata fluix i desviat, tot i que el defensa perico seguia la pilota i li donava temps per evitar que entrés cas de dirigir-se entre els pals de la porteria.
Albert Moñino remata sobre la pròpia porta al intentar allunyar el perill. El partit és intens, i tot i la duresa i número elevat de faltes, quan es juga la pilota es veuen jugades maques.

A falta de deu minuts, Moñino se’n va de quants jugadors li surten al seu pas, però als metres finals, Segio en el un contra un evita el gol. Gerard es a punt de donar l’ensurt a la defensa espanyolista al rematar a la frontal una pilota morta en una jugada de molt perill, però el remat se’n va desviat per poc, i amb Víctor pràcticament superat.

I en les acaballes, Ginés te el segon gol a l’abast, quant al rebre una passada de l’esquerra a l’espai, penetra a l’àrea, vol driblar al meta i per l’esfèrica. Al temps d’afegit, Pau remata molt malament una centrada al segon pal.
No n’hi havia per més. Partit jugat de poder a poder, amb un temps per cada equip.

Fitxa Tècnica.

Gimnàstic de Tarragona: Sergio, Dani Bello (Raul García m. 70), Pau de Haro, Antonio, Edu Escoté, Gerard Bernal, David llobet (Ismael, m. 70), Marc Vernet (Denis, m. 60), Juanan, Victor, Edu Maestro (Serra, m. 82)

RCD Espanyol: Víctor, Pepe Roca, Oriol Sans (Toni Cunill m. 64), Jesús García, Oriol Recarte, George, Curro (Ginés, m. 60), Albert Moiñino, Saddik (De Val, m. 68), Lucas Porcar, Lluís Crous, (Chuli m. 78)

Àrbitre: Salas Montoro. Targes grogues a Edu m. 36, Escoté m. 72, Pau, m. 92 i per part blanc i blava a O. Sans m.37, Saddik m.51, George m. 62.

Gol: 0-1 Curro m. 31

Nou Estadi de Tarragona. Partit corresponent a la jornada 26ena del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil.