diumenge, 11 de novembre del 2007

A 9 PUNTS JA DEL LÍDER; EL FEMENÍ S'ALLUNYA DEL TÍTOL (2-0)

A 9 punts del líder
En menys de mig partit, l’Athletic Club n’ha tingut prou per deixar sentenciat l’encontre davant un Espanyol que si no reverteix ja ràpidament el seu camí amb mesures dràstiques, es pot dir que ha dit ja adéu al títol de la Superlliga, ja que en aquests moments son nou els punts que el líder Llevant li treu al conjunt encara entrenat per Emilio Montiagut, al marge del Rayo Vallecano que li porta sis ja.

Per que al minut tretze ja perdia l’Espanyol davant una jugada individual d’Erika que des del seu propi camp s’ha marxat cap a barraca batent la sortida desesperada de Cristina.

Mentre l’Athletic posava en problemes a Cristina, l’Espanyol s’ha limitat a un parell d’ocasions de Sara i Carol que no han anat entre els tres pals.
Al minut 38, Eba ha superat elevant per sobre, a Cristina, i fent el segon que deixava l’encontre totalment decidit amb un Espanyol gris, com en tots els encontres que ha jugat aquesta temporada, per que malgrat certes victòries, i els gols que ha aconseguit, ja avisàvem que aquest camí era errat i els fets ho estan demostrant, amb pobre joc i resultats impropis d’un equip i d’unes jugadores del nivell i categoria de les que disposa el RCD Espanyol.

En el segon temps van haver-hi ocasions clares per ambdós equips, però un cop més la pilota no va volgué entrar i l’Espanyol va pagar molt car les errades del primer temps.


Per cert, l’Estartit ha tornat a perdre; se’n recorden... Aquell grandiós equip que va ridiculitzar a nostres jugadores amb un encontre en que Maribel ho va bordar... Aquell equip que molts col·locaven lluitant per el títol mentre que aquí seguíem dient que era un equip de mitja taula baixa o mitja taula com a molt, i que el problema era nostre equip...

Ja el tenim aquí; el problema. Nou punts de diferència que tal com estan les coses semblen massa per un Espanyol que encara s’ha d’enfrontar al Llevant en doble compromís, però a bon segur que si no millora en el joc, l’objectiu d’aquest equip quedarà ben aviat reduït a classificar-se per la Copa de la Reina, lamentablement, cosa que a part dels aficionats no creiem que agradi massa tampoc al senyor Antonio Martín, i demés patrocinadors. Les coses no son com comencen si no com acaben, d’acord, però aquesta distància ara per ara de nou punts sembla totalment insalvable. Esperarem esdeveniments.

Fitxa tècnica:
Athletic Club: Ainhoa, Vanessa, Marta, Itziar, Tzibi, Iraia (T. Zabala, m. 83), Joana, (Zarate, m. 88) Ibarra, Erika, Eba (Irune, m. 60), i Basualdo (Zuriñe, m. 46)

RCD Espanyol: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Marta Torrejón, Lara, Noemí, Carol, Marta Cubí, Adriana, i Sara (Núria, m. 80).

Àrbitre: Elexpuru, del col·legi basc.

Gols: 1-0 Erika, m. 13, 2-0 Elba, m. 38.

Incidències: Camp número 2 de les instal·lacions esportives de Lezama.


CLASSIFICACIÓ
SUPERLLIGA FEMENINA

CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PP GF GC
1 LEVANTE UDF 8 22 7 1 0 16 3
2 RAYO VALLECANO 8 19 6 1 1 24 8
3 ATHLETIC CLUB 8 17 5 2 1 27 8
4 RCD ESPANYOL 8 13 4 1 3 22 16
5 AT. MADRID FÈMINAS 8 13 4 1 3 11 11
6 PRAINSA T. ALCAINE 8 13 4 1 3 12 15
7 SPORTING HUELVA 8 12 4 0 4 12 12
8AD TORREJÓN CF 8 10 3 1 4 15 16
9 UE L'ESTARTIT 8 10 3 1 4 13 14
10 REAL SOCIEDAD 8 10 3 1 4 6 13
11 CF PUEBLA 8 8 2 2 4 13 21
12 COLEGIO ALEMÁN 8 7 2 1 5 9 14
13 OVIEDO MODERNO 8 4 1 1 6 6 20
14 HÍSPALIS SEVILLA 8 3 1 0 7 5 20

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Como puedes hacer esta critica sin haber visto el partido...

anda que vaya ejemplo de afición que estas dando!

allí cada partido en la ciudad deportiva mirando pero solo para rajar de todo el mundo... todopoderoso!

pa poner esto no pongas nada.. lo unico que haces es poner mierda donde no la hay.

Anònim ha dit...

Sí, senyor, revestint les crítiques injustes d'un aparent interès per salvar el Femení A.
Sí, senyor, cobrint-te les espatlles amb frases objectives sota un "sembla ser que" o utilitzant el condicional per deixar clar que reexpliques el partit sense haver-lo pogut veure.

Clar que sí, així sí que sumem esforços, eh! Dóna gust que tothom sàpiga tant de futbol i no sigui més que un aficionat sense títol d'entrenador.

Una mica de respecte per la feina de la gent, que aquí ningú vol mal a l'Espanyol, eh! I en tot cas, aquells que només "rajen" des de la distància.

Josep Maria ha dit...

El juego del equipo hasta el dia del Colegio alemán es el que es y nadie puede negarlo. Los resultados son los que son. La autocomplacencia no es buena, para nadie, comenzando para el propio equipo.
A nadie se le escapa,que desde que comenzó la temporada no se sabe a que se juega a pesar del interés, aptitud y lucha de las jugadoras. Solo hay que preguntar a la propia afición que va a ver cada partido a Sadrià.
Sólamente la victòria ante el Atlético de Madrid fue un resultado bueno. El resto eran a priori victòrias obligadas por la diferencia de potencial del equipo. Ojalá se revierta la situación y tenga que rectificar y me tenga que tragar todo lo que he escrito muy a mi pesar, pero de momento los resultados nos estan dando la razón a muchos seguidores incondicionales.
Por cierto, a veces desde la distancia y sin ningún otro interés que el bien del equipo se ve mucho mejor las cosas que desde tan cerca que los arboles no dejan ver el bosque.

Anònim ha dit...

HOLA AMIC EN JOSEP MARIA, TENS RAÒ L'IMPORTANT NO SÓN ELS 9 PUNTS QUE TÉ + EL LÍDER QUE NOSALTRES, EL PROBLEMA ÉS QUE NO PODEN FALLAR + I TENEN QUE GUANYAR TOTS ELS PARTITS PER TENIR ALGUNA OPCIÓ. ÉS INJUST LES CRÍTIQUES QUE ET FAN. TU QUE ETS UN GRAN SEGUIDOR DE L'ESPANYOL, QUE VAS A TOTS ELS PARTITS FEMENINS I SEMPRE ESTÀS RECOLÇANT L'EQUIP SENSE COBRAR RES PER LA TEVA PÀGINA, QUAN HI HA GENT DE LA PÀGINA WEB DE L'ESPANYOL QUE PER COMENTAR EL PARTIT DEL FEMENÍ POSA 2 LÍNIES I JA ESTÀ. TU SEMPRE TINDRÀS EL MEU SUPORT INCONDICIONAL, JA QUE TU I JO SOM DELS MILLORS SEGUIDORS INCONDICIONALS DE L'ESPANYOL FEMENÍ,ENCARA QUE PLOGUI QUE NEVI, QUE ESTEM MAL CLASSIFICATS, SEMPRE ESTAREM ANIMANT AL NOSTRE ESTIMAT ESPANYOL FEMENÍ.TAMBÉ DESITJAR QUE EN LES PROPERES SETMANES EL NOSTRE FEMENÍ TINGUI MILLOR SORT I GUANYI + PARTITS .TAMBÉ DIR QUÈ ÉS MALA SORT JUGAR AMB EL TRIDENT MÀGIC SARA, ADRIANA I MARTA I PERDRE EL PARTIT. DESTACAR QUE LES NOSTRES GRANS CRACKS DAVANTERAS SARA I MARTA AQUEST ANY TÉ MOLTA MALA SORT DE CARA A PORTERIA, ESPEREM QUE RECUPERIN L'OLFACTE GOLEJADOR.

Josep Maria ha dit...

Si les dades son equivocades, o en algo no s'ajusta a la realitat, demanant perdó ho rectifico sempre al moment.
Ara,les opinions sobre el joc, o la imatge d'un equip son valoracions de tipus personal, que es poden estar d'acord o no, i jo respecto totes les opinions, i qui pensi que l'equip ha jugat be fins ara, i la marxa es bona, li respecto l'opinió.
En tot, com que sé la qualitat d'aquestes jugadores, el seu amor propi i les seves ganes de portar al nostre club el més amunt possible, no estic d'acord i ho dic des del primer moment amb els sistemes de joc del nostre entrenador, que disminueix aquell futbol directe, inconformista.
No critico ni l'interès ni les ganes de fer-ho be de ningú; ni inclòs dels tècnics. Només dic que així no anem be des del primer moment. Lógicament, si jo dic que els partits han estat bons, que es juga be i que tot va fenomenalment be, evitaré crítiques (es un dir això, per que llavors s'en tiraran a sobre la majoria de gent que veu els partits). Per tant jo només tinc que respondre davant la meva consciència. I si juguen be i es veu una línia ascendent ho diré i ben alt, però si es el contrari, també s'ha de dir per que sigui per bé de l'equip.
Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

Jo encara hi confio pero cada vegada menys potser s'ha de començar a pensar que Montiagut no esta a l'alçada de l'equip. Encara que jo de vegades no vegi les coses com tu Josep Maria crec que ets un autentic crack en totes les croniques i que aixó es un blog personal i pots tenir l'opinio que vulguis. Ja veuras com millorarem encara que titols aquest any pocs. Kicoco

Josep Maria ha dit...

Hola Kikoco: Pots tenir tota la seguretat que pocs hi han que vulguin més que jo que aixó vagi cap amunt.
I el futbol es molt raro; la temporada passada tots sabem el que va passar al primer equip, i a quin punt es va arribar i en canvi es va arribar a la final de la UEFA. Però també en aquella ocasió es va ser molt dur amb l'equip i el tècnic i allò va servir per que tothom sigués conscient que s'havia tocat fons i que havia que millorar.
Jo repecto totes les opinions, i és més, ojalà sigui jo l'equivocat, per que no hi ha rés més que m'emprenyi que tenir que escriure sobre resultats negatius del RCD Espanyol.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Una cosa és escriure sobre els resultats negatius i l'altra és carregar contra certes persones, si, és el TEU blog i pots escriure i opinar el què vulguis, però després no diguem que tot és pel bé de l'Espanyol, que critar per criticar i rajar per rajar no fa cap bé a ningú, sinó tot el contrari fer més agut aquest mal moment que està passant el femení. Anima i para d'anar per sota mà rajant i a la cara jiji jaja.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M