dimarts, 13 de novembre del 2007

DIJOUS 15, JUNTA GENERAL ORDINARIA D'ACCIONISTES

Aquest dijous 15 de Novembre, es celebrarà Junta General Ordinària d’Accionistes del RCD Espanyol de Barcelona, SAD, a les 19:00 hores en Primera Convocatòria, i divendres de novembre a les 19:00 en segona convocatòria, al Palau de Congressos de Catalunya, situat a l’Avinguda Diagonal, 661-671.(Estació Metro més propera: Zona Universitària L3. Es prega assistir-hi en primera convocatòria.

Les taules d’acreditació s’obriran a partir de les 17:00h. Es necessari presentar la targeta d’assistència i el DNI vigent. En cas de representar a un menor, Llibre de Família o document acreditatiu de la condició legal de representant del menor.

La JGA tindrà el següent ordre del dia:


    1.- Informe del President del Consell d’Administració.
    2.- Informe sobre l’evolució de les obres de construcció del nou estadi.
    3.- Examen i aprovació, si s’escau, del Balanç, el Compte de Pèrdues i Guanys i Memòria de l’exercici 2006/07, així com l’informe de Gestió i proposta d’aplicació del resultat
    4.- Aprovació de la gestió social.
    5.- Nomenament o reelecció de l’auditor de comptes.
    6.- Autorització al Consell d’Administració per a la interpretació, esmena, complement, execució i desenvolupament dels acords que s’adoptin a la Junta General d’Accionistes, així com la concessió de facultats per a l’elevació a instrument públic d’aquests i la seva presentació al Registre Mercantil
    7.- Precs i preguntes.


Per delegar si no té previst assistir-hi:
Cal lliurar la targeta al personal responsable d’acreditació del Club abans de la Junta, o bé lliurar-la personalment al Club, o haver-la enviat al Club en sobre franquejat el més aviat possible. La targeta haurà d’estar signada en el lloc indicat per ser vàlida, i s’ha de fer constar el nom i cognoms de la persona a qui es vol delegar, en cas que no vulgui ser en favor del President D. Daniel Sánchez Llibre o en favor de D. Pedro José Tomás Marqués.

Palau de Congressos de Catalunya. On és?




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M