dimecres, 2 de gener del 2008

ATLETISME: DARRERA CURSA DEL 2007

Foto: A.E. Blanc i Blau.
Ilias Hayk (esquerra de la foto) i Ait KAmouch (dreta)
els triomfadors blanc i blaus a la San Silvestre barcelonina, junt amb els discapacitats.



IX Cursa dels Nassos; San Silvestre a Barcelona.

Com és habitual en el darrer dia de l’any, es va celebrar la Cursa dels Nassos a Barcelona, la San Silvestre barcelonina, amb presència d’atletes de l’Associació d’Esports Blanc i Blau.

No va pogué ser la cursa que esperàvem per diferents motius; el principal, l’absència del màxim favorit de l’Associació Driss Lakhuaja que ens hagués assegurat un duel entre blanc i blau i blaugrana (Pol Guillén) d’aquells que fan època, sempre es clar per darrera dels keniates, guanyadors i sense rivals. Driss amb febre no va pogué participar i per a més inri, l’altre membre de l’equip, El Moustafá Younes es va tenir que retirar a mitja cursa per problemes físics.

Tampoc a la categoria femenina les coses van sortir millor ja que Teresa Pulido no va pogué ser present al darrer instant, i Vinyet Nogueró sortia d’una lesió acabant al vint-i-unè lloc, amb un temps de 40:46, (19:56 a mitja cursa) i a 4:05 m. km.

Els guanyadors van ser els altletes keniates per partida doble: Peter Bomo amb 29:19 i en segon lloc Abraham Chelanga amb 29:50, mentre que a la categoria femenina Pamela Porton amb un registre de 33:16 va ser la guanyadora seguida de la també keniata Elen Cherono amb un temps de 33:32.

Però els grans triomfadors blanc i blaus va ser Ait Kamouch Abderramán, que va arribar onzè en la general sent el primer atleta en la categoria de promesa amb un temps de 31:18, (15:38 parcial). En la darrera Jean Bouin va ser segon, però aquest dilluns va superar totes les expectatives.

Ilias Hayk, va ser el millor juvenil amb un temps de 33:33 (16:39 parcial) i 3:21 m. km., entrant primer dins la seva categoria.

En la modalitat de cadira de rodes, Rafael Botello i Jordi Madera (segon i tercer respectivament) van acompanyar un cop més en el podi a l’atleta del Vic, Puigbó, que va ser el guanyador final de la cursa. Khalid Zerguini, va ser cinquè i Alonso sisè.


Luque va guanyar a Masnou
L’atleta de l’AEBiB va ser el vencedor en la San Silvestre celebrada diumenge a Masnou. A la localitat del Maresme, l’atleta blanc i blau, amb un temps de

CLASSIFICACIÓ

1 Enrique Luque 25:00 3:08 14:53 1 SenM AE BLANC I BLAU
2 David Martinez Lujan 25:39 3:13 15:22 2 SenM C.A. MANRESA
3 Ignasi Avila Rodriguez 25:59 3:15 15:37 3 SenM C.A. MANRESA

Comença un any, doncs, que serà decisiu per la sort de l’atletisme blanc i blau, cara a Cornellà-Prat. Esperarem esdeveniments, i per l’esforç i el sacrifici dels atletes i per la història prolífica d’èxits en atletisme que acompanyat des de gaire bé els seus orígens al RCD Espanyol, esperem que tots sàpiguen estar a les alçades de les circumstàncies en aquests temps decisius per el futur de l’atletisme perico. No dic més.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M