dimarts, 1 de gener del 2008

COPA DEL REI:
DEPORTIVO - ESPANYOL, RIAZOR:21:00 H.

El RCD Espanyol s’enfrontarà avui a les 21:00 hores, amb arbitratge de l’asturià Manuel Enrique Mejuto González, al Deportivo de la Coruña a Riazor en la tornada dels setzens de final de la Copa de SS.MM. El Rei, amb resultat d’empat a un en l’anada disputada a Montjuïc.

Ernesto Valverde ha convocat per aquest encontre a Kameni i Lafuente com a porters, Zabaleta Chica, Lacruz, Torrejón com a defenses, Moisés, Lola, Ángel, De la Peña com a mitjos, Coro, Moha, Riera, Valdo per les bandes, i Luis García i Tamudo com a davanters.

Son baixa per aquest encontre Rufete i Jarque per lesió, i Clemente Rodríguez de permís a l’Argentina. No van convocats David García i Jonathan Soriano per decisió tècnica.

El tècnic basc del Deportivo, Miguel Ángel Lotina ha convocat per aquest matx a Munúa, Fabricio, Barragán, Coloccini, Adrián López, Filipe, Sergio, Juan Rodríguez, Verdú, Cristian, Lafita, Riki, Pablo Amo, Guardado, Bodipo i Rubén.

L’Espanyol passaria a vuitens sempre que guanyi, o que assoleixi empats superiors a un gol. En cas d’empat a un gol hi hauria prorroga i el resultat inicial o la victòria local donen la classificació als gallecs.

3 comentaris:

Albert ha dit...

A veure si tenim sort perquè a mi aquesta eliminatòria em fa més po que gràcia ja que el Dépor s'ho ha agafat més en serio que nosaltres.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola: Bon any 2008 a tots: Hara pregunto hi ha alguna tele de NO pago per veure el partit de l'Espanyol avui?.
Dir-me qualcom, gràcies,
Figot47

Josep Maria ha dit...

Fins on sé jo, NO.
El donen pel pay per view. En obert no en tinc constància.
Jo anirè a la meva penya a veure'l.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M