divendres, 4 de gener del 2008

ESPANYOL - VILLARREAL:
UN DUEL D'ALTURA.


Ernesto Valverde ha convocat per el partit que el RCD Espanyol disputarà demà a les 22:00 hores en l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Barcelona davant el Villarreal CF als següents jugadors:
Kameni, David García, Lacruz, Clemente, Valdo, Zabaleta, De la Peña, Luis García, Riera, Lafuente, Àngel, Moha, Torrejón, Coro, Moisés Hurtado, Tamudo, Jonathan i Lola.

Jarque segueix sent la gran absència ja que encara no ha pogut superar els problemes que arrossega al peu i que ja l’impediren d’estar a Riazor en el partit del dimecres a la Copa.
Tornen a la llista Clemente, David García, i Jonathan. Es cau de la mateixa, per motius tècnics Chica.

Per la seva banda, el tècnic del Villarreal CF, Manuel Pellegrini ha convocat per aquest encontre als següents divuit homes:
Porters: Viera i Diego López; defenses: Venta, Josemi, Angel, Cygan, Godin, Fuentes, i Capdevila; centrecampistes: Senna, Mavuba, Cani, Cazorla, Mati Fernández, Bruno i Pirés; davanters: Guille Franco i Rossi.

L’encontre serà dirigit per el mal col·legiat Arturo Daudén Ibáñez, del col·legi aragonès, bell conegut de l’afició espanyolista i trist protagonista en més d’un encontre de dolent record.

Els antecedents entre ambdós conjunts ja no poden estar més igualats: De vuit vegades que s’han vist les cares com a locals els blanc i blaus, només en dues ocasions la victòria ha correspost al conjunt català, altres dues als de La Plana, sent l’empat el resultat que més s’ha donat amb un total de quatre ocasions. Les cinc darreres confrontacions a l’Olímpic han acabat puntuant els castellonencs.

El Consell (encara que potser massa tard) ha decidit regalar 4 entrades gratuïtes per a nens i nenes de fins a 14 anys.

Les entrades es podran adquirir únicament a les taquilles principals de l'estadi a partir d'aquest divendres. L'horari de taquilles és el següent:

  • Divendres 4 de gener: de 10.30h a 13.30h i de 16h a 19h
  • Dissabte 5 de gener: de 10h fins a l'inici del partit

D'aquesta promoció queden exclosos els socis simpatitzants i els socis del La Curva i del sector 125 per qüestions d'aforament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA CAMPIONS, SERÀ UN PARTIT DIFÍCIL PERO L' IMPORTANT ÉS QUE GUANYAREM I CONTINUAREM EN LA CHAMPIONS. SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M