dimarts, 1 d’abril del 2008

ATLETISME BLANC I BLAU:
ASSEMBLEA DECISIVA

Foto d'arxiu.
Joan Calero, president de l'encara existent AEBib.
El futur dependrà d'aquesta assemblea.


Dijous 3 d’abril d’enguany, es reuniran en el Centre Cívic Golferichs, en la Gran Via barcelonina, els socis promotors de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, per decidir quin ha de ser el seu futur.

Després de la creació per part del ex vicepresident de l’AEBiB, Tomás Barris, d’un nou club a instàncies del RCD Espanyol amb la “presumpta” finalitat d’acabar integrant-se en el club espanyolista quan aquest marxi al nou estadi, trencant amb la filosofia de l’AEBiB de recuperació de les seccions històriques del RCDE, limitant-se única i exclusivament al tema de l’atletisme.

L’encara president de l’AEBiB, Joan Calero, no té pensat votar a favor de la integració dels atletes en la nova entitat formada per Barris i un grup d’ex atletes espanyolistes segons ens ha reiterat més d’una vegada, ja que no veu cap motiu per la creació d’aquesta nova entitat quan l’AEBiB ha funcionat bé i amb molts èxits. Inclòs va declarar-nos que seria partidari de continuar (sempre que es trobi el finançament adequat) amb l’actual projecte. Sembla ser, que els actuals patrocinadors (germans Massot i Claudio Biern) acabaran deixant de recolzar al projecte actual i es passaran al de Tomás Barris. Sortirem ben aviat de dubtes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
ESPEREM QUE EL PRESIDENT FACI ALGUNA COSA JA, PERQUÈ LES 2 SECCIONS
ES TINDRIEN QUE UNIR I FORMAR PART DE L'ESPANYOL,CREC QUE NO PODEN
COMPETIR 2 SECCIONS AMIGUES.
SALUTACIONS
JOSE CARRERA

ARADA SPORT ha dit...

NI EN EL ATLESTIMO QUE IVAMOS BIE PODEMOS ESTAR TRANQUILOS.SALUDOS




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M