dijous, 3 d’abril del 2008

EL PRE BENJAMÍ, CONTINUA INTRACTABLE







El conjunt de Josep Maria Roma, continua sense perdre cap punt en tot el que portem de campionat i traient els partits endavant amb una solvència abassegadora; dissabte es va desfer del conjunt de l’Arrabal Calaf de Santa Coloma de Gramanet per un concloent 12-0 que diu ben a les clares la superioritat dels espanyolistes.

RCD Espanyol: Noe, Joan, Amadou, Álex, Manu, Mario, i David. També van jugar; Bruno, Toni, Dani, Sergio i el meta Oliver.
Gols: Toni (5), Sergio (2), Dani (2), David (1), Marco (1), i Manu (1)

El benjamí C, va derrotar sense problemes a la UE Horta
Per 8-0 van guanyar els espanyolistes al conjunt que havia derrotat en l’anterior jornada a la UE Sants, co-lider fins llavors del grup primer de Primera Divisió Benjamí, per 4-3. Es dona la circumstància que tant Sants com Espanyol tenen el gol-average empatat (7-4 a Sants i 3-0 a Sadrià), motiu per el que en cas d’empat final a punts en la classificació , els gols que s’aconsegueixin durant els partits que resten cobren especial importància per l’adjudicació del títol de lliga, al marge dels tres punts que ara mateix porta d’avantatge els jugadors de Xavier Corominas.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
FELICITATS AL NOSTRE
PREBENJAMÍ QUE ESTÀ FENT HISTÒRIA, ESPEREM QUE CONTINUI AIXÍ I QUE ACONSEGUEIXI TOTS ELS PUNTS DE LA LLIGA,(SERIA L'ÚNIC EQUIP DEL FUTBOL BASE DE L'ESPANYOL) A + DE GUANYAR-LA.
SALUTACIONS
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M