diumenge, 22 de juny del 2008

AHIR, SADRIÀ VA SER MANIGÜERA






















Ahir dissabte a la tarda, va tenir lloc l’acte de final de temporada del futbol base de la GPE Manigua a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.

Amb la gairebé total presència del Consell Directiu de la Penya Espanyolista (només faltava un dels vicepresidents absent per motius justificats), la presència del soci número un i ex president, Jordi Llopis i amb un sol de justícia propi de l'època estiuenca en que ens trobem , es va dur a terme els partidets de fi de temporada entre els diversos equips del futbol base d’aquesta institució que ha celebrat aquesta temporada els 53 anys de vida.

Benjamins, alevins, Infantils de primer i segon any, cadets i juvenils van aguantar el tipus sobre l’infern de la gespa sintètica del camp tercer i del de futbol set en el cas dels més petits, en una tarda on els termòmetres marcaven ja màximes anuals.

Per acabar un encontre entre membres del cos tècnic de la penya i pares dels nois en el camp de futbol set. Per últim, fer esment del repartiment de trofeus com a record per als nens i nenes després de cada partit.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M