divendres, 27 de juny del 2008

ALTES I BAIXES AL FILIAL

AHIR VA SER PRESENTAT, TRINA SOLAR, COMPANYÍA LÍDER MUNDIAL EN LA PRODUCCIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTÀICS, COM UN DELS SPONSORS DE LA SAMARRETA DEL RCDE.

Ja son quatre fins aquest moment, els jugadors que han abandonat el club blanc i blau per anar a clubs de fora de la lliga espanyola.

Primer van ser els casos de Albert Serrán (traspassat amb opció de recompra per part espanyolista), Fede Bessone (fins ara cedit al Nàstic on no ha tingut gens d'oportunitats) i Jordi Gómez (Cedit per l’Espanyol) que han tingut el destí comú del Swansea City AF., club gal·lès fundat en 1912 i que ha assolit l’ascens de la League One de la Football League a la categoria d’argent, “The Championship”

Ara, ha estat Alberto Ortiz Moreno “Tito” (Sta. Coloma de Gramenet, 15/02/85), que s’incorporarà en qualitat de cedit al Legia de Varsovia.

El conjunt polonès, que disputarà la Copa de la UEFA, es reservarà una opció de compra, al final del període de cessió que és d’una temporada.


En altre ordre de coses, dir, que el conjunt que entrenarà per Josep Clotet, ja ha efectuat dos fitxatges més per la propera temporada:

Roger Matamala i Ivan Díaz que retorna al club després de recorre varis equips de la geografia espanyola.


Roger Matamala Font
Nascut a Granollers, el 03/04/1988, 1.80m. d’alçada, va jugar la passada temporada al Gavà CF (equip amb el que va disputar la promoció d’ascens a Segona A, que finalment no va aconseguir), on va arribar provinent del futbol base del Barcelona que es va fer amb els seus serveis quan jugava en el juvenil de la Damm CF on va ser el màxim golejador de la Divisió D'Honor Juvenil.

Abans de militar en el conjunt cervecer, havia jugat al EC Granollers on al igual que a la Damm, va britllar per el seu gran poder realitzador.



Ivan Díaz Ruiz
Nascut a Sabadell, el 10/07/1978 i 1.72 d’alçada, va començar la seva carrera esportiva jugant amb el CE Sabadell (97/98) fins que va fitxar per l’Espanyol B (98/00), arribant a debutar amb Paco Flores al primer equip (2000/02).


Un cop l’Espanyol no va comptar amb ell, va començar un periple per diferents equips espanyols -Albacete (2002/05), Sabadell (05/06), UE Figueres (06/07), CD Logroñés (2007) – fins que per motius econòmics patits en el club riojà, va decidir deixar-lo al mercat d'hivern i fitxar per el Club Atlético Ciudad Lorquí, club que militava a Tercera i amb el que ha ascendit a segona divisió B.


Al club murcià, ha disputat 17 encontres (15 de titular i cinc de complerts) aconseguint un gol, en el campionat de Tercera Divisió i en la fase d’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA COMPANYS/YES:
AIXÒ ÉS UNA BONA NOTÍCIA DE 2 GRAN JUGADORS FITXATS AMB UNA BONA EXPÈRIENCIA, IVAN DIAZ PER EXEMPLE ÉS UN HOME DE CASA DE 1 DIVISIÓ, ESPEREM QUE TINGUI BON RETORN EL JUGADOR DE BARBERÀ DEL VALLÈS I SIGUI EL MÀXIM GOLEJADOR DE LA 3 DIVISIÓ.
FINS DESPRÉS.JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

en quan et sigui posible, posa tb els jugadors que segueixen al club del altres equips del futbol base i cambian de categoria,
gracies,




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M