dimecres, 25 de juny del 2008

MEMORIAL MÉS EMOTIU QUE MAI


Ahir va tenir lloc a la Ciutat Esportiva de Sadrià, el 6è Memorial Glòria Solà i Fusté de futbol femení, en una emotiva jornada en la que el RCD Espanyol, la UE Vic i el CD Blanes van disputar un 3x1 en el camp principal, que va acabar amb el triomf final del conjunt de Diego Morata, que sense problemes es va adjudicar el torneig donat que els rivals eren de categoria inferior a les blanc i blaves tot i plantar cara durant bona estona a les espanyolistes.


Espanyol - Vic, obren el torneig
El primer partit va tenir lloc amb l’Espanyol i la UE Vic com a protagonistes. Les viguetanes es van defensar fins que Marta Cubí, va controlar una pilota dins l’àrea, on no sol fallar en aquests darrers mesos en estat de gràcia, i afusella a la portera.

L’Espanyol va gaudir d’oportunitats per sentenciar el primer partit: Jugada de Sara que xuta un pel creuada a l’esquerra de la porteria. Una rematada de cap de la pròpia Sara en un servei de cantonada tret per Noemí, surt fora. Noemí en altre bona oportunitat buscant l’escaire xuta fora.

El 2-0 es obra de Sara Serna. L’esquerrana dins l’àrea petita en la mateixa boca de gol només té que empentar a dins la pilota que li serveix en safata Marta Cubí que li havia robat la cartera a la defensora i sola davant la portera, preferir cedir-li la bola a l’extrem perica.


Amb el segon, l’Espanyol ja imposa la seva superioritat decidint l’encontre
L’Espanyol ja havia mostrat la seva superioritat i una molt bona jugada de tot l’atac acaba amb una centrada de Rocío per la dreta que no arriba Sara per centímetres a pogué rematar.

L’única ocasió de les visitants es un llançament de falta que bloca la meta perica sense problemes.

Núria Guardia que va fer un bon partit va ser protagonista d’una jugada en la que es va marxar de dues rivals però Cubí no va pogué rematar la centrada un xic massa llarga.

El tercer gol espanyolista va ser una jugada calcada del segon i amb les mateixes protagonistes: Cubí després d’una centrada de Olguita, controla dins l’àrea petita i obre a l’esquerra on totalment lliure de marca Sara xuta ras al fons de la porteria.

El millor gol
Gran gol el de Núria Guardia. Be es veritat que la temporada que ens ha ofert aquesta noia no ha sigut el que l' avalava quan va venir d’Itàlia, però ahir si que va fer gala de la seva qualitat tècnica que no se li pot haver oblidat, i en una jugada individual va controlar, es va fer una auto – passada i va deixar anar una volea perforant la porteria de les osonenques.



El Blanes derrota al Vic
El Blanes més descansat que el Vic qui també havia patit la lesió de la única portera que disposava, es va imposar al conjunt de l'Osona, al avançar-se amb dos gols, sent posteriorment el conjunt de la plana qui va reduir distàncies amb un gol que va donar emoció a l’encontre tot i que el resultat ja no es va moure.



Golejada prevista, al Blanes, (7-0)
Tant prevista, que l’organització després del primer 4-0 no va fer llençar penals per possibles desempats tal com el reglament preveu en aquests tipus de torneigs.

Amb uns primers moments de incertesa, en el que el conjunt de la Costa Brava va intentar fe front als majors arguments roses i negres, i en el que les espanyolistes únicament van gaudir de dos xuts d’Elena que es van marxar fora, i el segon va ser ben blocat i un xut de Carol, l’Espanyol es va posar per davant amb un primer gol de Carol que va sortir en el segon partit, i va marcar al minut 18 després de fer un bon control, girar-se i rematar creuant la bola a la dreta de la portera.


Una bona jugada de Noemí que habilita en profunditat a Marta Cubí (Morata no l’havia fet sortir d’inici en el segon partit, però va demostrar que es gairebé imprescindible en aquests moments) i no va perdonar, rematant al girar-se fent el segon.

Carol va estar a punt d’aprofitar una centrada de Lara, però el seu remat de cap va marxar fora.

Golejada
Al minut 24, Carol va fer el tercer, i posteriorment al 30, va tornar a repetir Cubí aixecant perfectament la bola superant a la portera del Blanes.

La capitana Míriam va fer el cinquè al aprofitar en la boca de gol, la pilota refusada d’una rematada de cap de Carol en una centrada del servei de cantonada de Noemí que ja duia camí de gol, acabant d’endinsar-la.


Núria va rematar fregant el travesser en un molt bon llançament. Altre cop, el seu tret va ser aturat amb no poques dificultats en dos temps per la portera visitant.

Carol de perfecta vaselina va fer el sisè en el minut 40.

Adriana, protagonista
Un més dels emotius moments del Memorial va ser quan a falta dels darrers minuts, Adriana Martín després de molts mesos de baixa (mig any) per la seva lesió de genoll, va tornar a trepitjar en partit la gespa de la Ciutat Esportiva. Va rebre l’aplaudiment general d’una afició que sempre ha tingut la golejadora perica, inclòs en els moments més complicats, que amb paciència i saber fer, poden quedar ja definitivament enrera.

Inclòs va tenir ocasió de participar en el joc, primer amb una bona jugada per banda esquerra que va acabar amb retall i centrada, i en un remat, que encara que defectuós, va donar la imatge d’aquella Adriana que sempre estava en els moments d’atac del conjunt espanyolista.

Un magnífic gol posa punt final a la carrera futbolística d’Olguita
Olga Rodríguez se’ns va acomiadar i no podia ser d’altre manera en una noia sempre tan complidora malgrat les adversitats que ha patit en forma de lesió, amb un gran gol, deixant-nos un grat record amb una centrada –xut des de la dreta que es colar per tota l’escaire. Va rebre la felicitació de les seves companyes i l’agraïment per megafonia pels anys que ha militat al conjunt perico. Molta sort, Olga !.

Lliurament de guardons.
L’acte va comptar amb la presència com cada any dels màxims rectors del conjunt espanyolista, amb Daniel Sánchez Llibre al capdavant, Antonio Martín com a responsable del futbol femení, Ramón Condal, Sebastián Javier, Enrique Beltrán, Josep Maria Borrell, Pedro Tomás, Javier Saenz, membres de l’Agrupació de Veterans amb Rafa Marañón al capdavant, la Federació Catalana de Penyes del RCDE representada per el senyor Rodilla. Tots van mostrar el seu emotiu recolzament a Anna Maria en l’ocasió, i a més la no consellera es va tenir que sotmetre a les cameres dels fotògrafs en una tarda en la que va ser la protagonista.

RCD Espanyol: Primer encontre: Marina, Olguita, Míriam, Kenty, Chola, Lara, Noemí, Rocío, Núria, Sara i Marta Cubí

RCD Espanyol: Segon encontre: Marina, Kenty, Míriam, Lara, Chola, Elena, Vicky, Noemi, Núria, Carol i Sara. Cristina per Marina, Cubí per Sara, Rocío per Kenty, Olguita per Lara, i Adriana per Núria van ser els canvis que Diego Morata va anar introduint progressivament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA BON DIA, TENS MOLTA RAÒ VA SER UN AUTÈNTIC ESPECTACLE , DOMINI ABSOLUT DE L'ESPANYOL FEMENÍ AMB GOLEJADA, AMB PASSADES DE QUALITAT, VAM GAUDIR D'UN GRAN DIA.ESPEREM QUE LA PROPERA TEMPORADA COMENCI AIXÍ DE BÉ COM HA ACABAT.
FINS DESPRÉS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M