dilluns, 1 de setembre del 2008

EL FEMENÍ SENSE PROBLEMES,
CLASSIFICAT PER LA FINAL (9-0)

Foto d'arxiu.
El femení, a per el primer títol oficial, de la temporada !!!



Una temporada més, el femení del RCD Espanyol s’ha classificat per la final de la Copa Catalunya, i s’enfrontarà al FC Barcelona per quarta vegada des de que es va crear aquesta competició.

L’encontre si no hi ha canvi de darrera hora (per qüestions televisives, cosa que dubtem), serà al Camp Municipal de Vic, el dimecres 10 de Setembre a les 21:00 hores.

El conjunt entrenat per Diego Morata es va classificar sense cap tipus de problemes en derrotar al resen ascendit a Primera Nacional, CF Levante Las Planas, per un contundent 9-0, que va donar la justa mida de la diferència de nivell i qualitat entre ambdós conjunts , tot i que en el conjunt de Sant Joan Despí, formaven part jugadores que han militat a Superlliga, com Natalia Arroyo (fins aquesta temporada en el RCD Espanyol), Mireia Chico (ex Barça i Sabadell), o Judith Acedo, també ex barcelonista.

A l’altre semifinal, el FC Barcelona va protagonitzar una relativa “sorpresa” en vèncer al Euromat UE L’Estartit per 1-0. El conjunt culé afronta la temporada del retorn a la Superlliga amb bastants fitxatges (i alguns de qualitat), malgrat que també ha tingut un parell de baixes de consideració. Amb tot, sent a partit únic, estarà molt oberta la final, tot i que parteix com a clar favorit el RCD Espanyol que fins ara monopolitza tots els títols en les edicions disputades.

Fitxa Tècnica:
(Dades: FCF)


RCD Espanyol: Cristina Prieto, Ane Bergara, Olga Moreno, Miriam Dieguez, Marta Torrejón, Noemí Rubio, Carolina Miranda, Adriana Martin, Sara Serna, Rocio Serrano, i Marta Corredera.
Suplents: Lara Rabal, Marta Cubí, Joana Mantouto, Silvia Meseguer i Marina Marimon (ps).



FC Levante Las Planas: Miriam Sanchez, Alexandra Clavel, Maria Haro, Natalia Arroyo, Eva Benitez, Mireia Chico, Vanesa Mambrilla, Sonia Zarza, Cristina Morales, Judith Acedo, Nuria Navarro.
Suplents: Jessica Serrano, Adriana González, Anna Aguilà, Nuir Puy, Miriam Mota


Àrbitre: Sr. Diego de la Torre Acedo.

Gols: 12' Adriana Martin (1-0); 31' Marta Torrejón (2-0); 33' Adriana Martin (3-0); 35' Sara Serna (4-0); 42' Marta Corredera (5-0); 50' Marta Corredera (6-0); 58' Carolina Miranda (7-0); 69' Rocio Serrano (8-0); 78' Sara Serna (9-0).

Incidències: Camp Municipal de Vic. Primera semifinal de la IV Copa de Catalunya de Futbol femení. En la segona semifinal, el Barcelona va derrotar a l’Estartit per 1-0.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA CAMPIONES.
ESPEREM QUE REPETIU UN ALTRE ÈXIT GUANYANT UNA ALTRA COPA CATALUNYA,QUE PER AIXÒ SOM ELS QUE + HAN GUANYAT.
SALUTACIONS.JOSE CARRERA.

Anònim ha dit...

si, campiones !!!

per cert algu sap on troba fotos de la semifinal entre l espanyol i el levante???

josep maria ha dit...

Perdoneu pel retrás en contestar.
No ho sé, ho desconec. Jo sé d'un espanyolista company, que hi va anar-hi en comptes d'anar a Montjuïc, per que tenia altres compromisos, i va pogué anar a Vic que era un parell d'hores més d'hora. Però no té camara fotogràfica...
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M