dilluns, 1 de setembre del 2008

ELS CADETS DE L'ESPANYOL I LA GRAMA EMPATEN
A ZERO, EN UN AMISTÓS A SADRIÀ

EL JUVENIL "A" DERROTA AL R.MADRID, PERÒ PERD AMB EL VILLARREAL A FRAGA. EL CADET "A" ESCOMBRA DEL CAMP AL BARÇA (4-1) I GUANYA EL CIUTAT DE TERRASSA AL VÈNCER AL VILLARREAL EN LA FINAL

El RCD Espanyol Cadet B i la UD At. Gramanet, van empatar a zero en un encontre amistós celebrat dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

L’encontre que va servir com a preparació d’ambdós conjunts que es veuran les cares en la jornada inaugural del campionat de Preferent Cadet en camp colomenc, es va desenvolupar el primer temps en mig d’una forta calor, pràcticament sense ocasions clares de gol, i amb major domini en els primers vint-i-cinc minuts de joc dels visitants, en els que hi havia fins a quatre jugadors que l’anterior temporada militaven al club blanc i blau en el llavors Infantil A: Gerard Font, Álex Ruiz, Tarsi, i Nestor Turró.

Amb el pas dels minuts l’Espanyol es va anar traient el domini, tot i que només una jugada de Lucho amb un particular slalon, sense que pogués xutar, va ser l’única oportunitat cara a porteria.

La segona part, l’Espanyol va gaudir de fins a cinc ocasions clares de gol: Sandro al segon pal no arriba a rematar una gran centrada de Coco per l’esquerra, Lucho encarant al meta colomenc té el gol en les seves botes, però xuta a les cames del porter i desaprofita l’ocasió.

Una vaselina de Isaac surt fregant el travesser, i en les acaballes del matx, una ocasió de Juanjo que també remata en immillorable situació i tot i passar-li per sota al porter visitant, es refà i evita el gol fent-se amb l’esfèrica.

En el darrer sospir, Sandro retalla, i xuta des de la frontal, amb una excel•lent intervenció del porter de la Grama. El conjunt colomenc va estar molt ben plantat sobre la gespa i no va deixar als espanyolistes crear gaires ocasions llevat de les esmentades.

RCDE Cadet B: August, Albarrán, Arroyo, Rios, Coco, Jacobs, Juanjo, Adrián, Sandro, Pablo i Oscar Medina. En el minut 19, Lucho per Pablo, i en el segon temps van participar: Pau (Porter), Pifa, Casado, Manel Royo, i Isaac.

Pel matí, els infantils de primer any d'ambdós conjunts van jugar altre amistós, amb resultat de 3-0 favorable als espanyolistes.