dimarts, 6 de gener del 2009

2n. COMUNICAT DE LA FCPE

2on. COMUNICAT DE LA FCPE ENVERS CARLOS KAMENI


La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i La Curva, una vegada escoltades les declaracions del Sr Carlos Kameni en roda de premsa aquest matí.

Vol fer constar que accepta, com a representant de gran part de l'afició espanyolista, les disculpes del Sr Carlos Kameni pel trist incident d'ahir.

Per tot això, retirem la nostra petició que sigui apartat de l'equip, encara que seguim exigint a l'entitat que se li sancioni econòmicament perquè no torni a succeir un episodi similar.

Volem agrair la preocupació i el suport que han mostrat des del primer moment a ambdós col·lectius i al soci agredit, tots els estaments del club.

Una preocupació que ha quedat patent amb la presència del President, de membres de la junta directiva i d'un dels capitans en la roda de premsa del Sr Carlos Kameni.

De la mateixa manera que pel bé del Club ambdós col·lectius han perdonat l'errònia actitud del nostre jugador en el dia d'ahir.

Esperem que la resta d'afeccionats de la nostra entitat, també ho facin, i que diumenge que ve les graderies de l'Estadi Olímpic tinguin una magnifica entrada per a veure guanyar al nostre equip.

Visca l`Espanyol




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M