dijous, 8 de gener del 2009

TAMBÉ PERDEN, AMB UN SEGONA "B"

L'ESPANYOL B DERROTA (0-1) A L'ÀGUILAS, EQUIP DE SEGONA "B" A L'ANADA DE LA COPA RFEF

Polideportivo Ejido: 3 – RCD Espanyol: 2

Desfeta
El RCD Espanyol ha acabat perdent 3-2 a El Ejido davant un segona divisió “B”, sumant una nova decepció en aquest calvari que sembla no tenir fi des de ara justament fa un any. L’equip de Mané que s’ha avançat al marcador ha acabat sent una caricatura d’equip i de seguir així si no hi ha una millora ostensible en els propers encontres la situació començarà ja a ser molt preocupant, màxim tenint en compta que no arriba cap fitxatge decent per contribuir a revertir la situació.

Avui s’han tornat a evidenciar els problemes quan aquest equip juga amb un de menor categoria... Quan juga davant grans equips, tot son laments, plors, l’equip ha jugat molt bé però no ha pogut fer front a la major qualitat tècnica i individual del rival... Sempre la mateixa cançó. En canvi quan son rivals modestos (Numancia, Sporting, Rácing, Mallorca, Poli Ejido) tampoc... Per que aquests corren i lluiten molt...

L’eliminatòria es pot solucionar: De fet amb una victòria mínima l’Espanyol assoleix els quarts de final; el problema es un altre de ben diferent i ben complicat de resoldre. Aquesta plantilla està integrada per masses jugadors que no reuneixen (per unes u altres circumstàncies) la qualitat o l’estat de forma necessari per jugar a la màxima categoria. I els fitxatges realitzats en els darrers temps han fracassat en la seva gran majoria. I ara, estem pagant les conseqüències. Ni amb el canvi d’entrenador (2/12 Mané més el patètic espectacle d’aquesta nit) ha solucionat el problema. Per que el problema no estava a la banqueta. Falten reforços i portem massa temps dient-lo en uns llocs determinats, que naturalment no son el pivot defensiu...

Avui, quan Moisés de nou ha tornat a avançar als espanyolistes al minut 17 al rematar de cap al vell mig del centre de la línia de l’ àrea petita un servei de cantonada executat per Nené, semblava que per fi, veuríem guanyar al nostre equip.

Abans un llançament llunyà havia posat a prova al meta local un pèl confiat, traient en últim instant amb dificultats a còrner. Ángel no aprofita una jugada en la que es trobava en molt bona posició.

El Poli Ejido que havia començat manant sobre la gespa, i ensenyant els dents en dues accions ben resoltes per Kameni (xut de Juli, rebutjat per el camerunès, i una penetració avortada al llençar-se evitant el remat). Portarien perill els locals en accions per alt, un cop més, amb un desafortunat Kameni en aquesta faceta.

Amb el gol, sembla que els espanyolistes gaudiran de la serenor que els hi ha faltat en altres encontres, però no... Unes mans de Pareja des del terra, tallant la trajectòria involuntàriament de la pilota, però tallant-la a fi de comptes, acaba amb Rodríguez Santiago com a protagonista de les ires dels blanc i blaus, i amb el gol de l’empat de Molina que transforma el màxim càstig.

Un altre encontre
Si bé l’Espanyol no havia demostrat res, si que al menys s’havia sentit tranquil i fins a cert punt còmode en el primer temps, però les coses han canviat molt i a pitjor en el segon.

Luis García s’entreté en excés quan controla dins l’àrea escorat a la dreta, quan un xut sec i fort era la millor solució. Del possible 1-2 hem passat al 2-1 sense solució de continuïtat. Juli, ha culminat un contracop perfectament dos minuts després donant-li la volta al marcador.

Una altre ma de Nico Pareja ha estat marcada com a falta per Rodríguez Santiago; Pareja era fora de l’àrea però la ma era dins...

Arriben els pitjors moments dels avui vermells: Robles ni xuta ni centra en una gran ocasió després de l’enèsima errada en el sistema defensiu.
Una greu errada d’Àngel en la medul•lar, porta un contracop gairebé letal, en el que Molina tot sol i a plaer davant un venut Kameni, erra clamorosament al intentar recrear-se en la jugada. L’Espanyol estava molt tocat.

Mané havia donat entrada a Roman instants abans, i l’argentí posarà les taules al marcador en culminar magistralment una jugada amb un detall tècnic de lo millor que hem vist aquesta fatídica temporada. Era el minut 71.

Però l’alegria durar poc: A un gran gol de Román, ha respost el Poli Ejido amb un altre golás. Chico, que també havia sortit en el segon temps, des de més de 35 metres col•loca un obús a l’escaire esquer de la porteria de Kameni.

Per complicar més la vida, Rodríguez Santiago expulsaria a Moisés injustament ja que l’entrada que ha fet l’han realitzat altres jugadors locals al mateix nivell i no han estat amonestat i molt menys amb una segona cartolina.

L’entrada de Jonathan tampoc ha aportat rés al joc d’atac d’un equip sota mínims.
En els instants finals, un xut de Luis a les mans, i un servei de falta de l’asturià que s’ha passejat sense que ningú arribés al remat.

David tornava a guanyar a Goliath, al menys en el primer assalt. Queden 90 minuts que es disputaran sota el fred Montjuïc en mig d’una situació que pot ser traumàtica cas de no treure’s els tres punts davant Almería. Esperem es redreci la situació ja que la dinàmica existent no porta a altre lloc més que a on tots sabem, malgrat el Consell amagui el cap com una estruç.




Fitxa Tècnica:
Polideportivo Ejido: Rezac, Gaitan, Juli, Robles, Molina, Nakor, Gregory, Raul Torres, Gomis, Mikel Rico, Charpenet.
Substitucions: Chico per Mikel Rico, m. 68; Juan per Nakor, m. 80; Diego Cascón per Molina, m. 83.


RCD. Espanyol: Kameni (4); Chica (4), Pareja (4), Torrejón (4), David García (3), Moisés (6), Ángel (2), Nené (4), Valdo (3), Callejón (3) i Luis García (4).
Substitucions: Román (6) per Nené, m. 65; Jonathan (3) per Callejón, m. 76 .

Àrbitre: Julián Rodriguez Santiago del col•legi castellà –lleonès. Ha mostrat targetes grogues a Valdo, m. 43, Ángel, m. 48, Pareja, m. 50, Rico, m. 60, Juli, m. 94, i ha expulsat a Moisés per dues grogues (52 i 82’).

Gols: 0-1: Moisés, m. 17; 1-1: Molina, (pen.), m.51; 2-1: Juli, 59: 2-2 Roman, m.71: 3-2 Chico, m. 75

Santo Domingo, El Ejido.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M