dilluns, 5 de gener del 2009

COMUNICAT DE LA FCPE,
SOBRE "L'AFFAIRE" KAMENI


COMUNICAT DE LA FCPE ENVERS CARLOS KAMENI


La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i La Curva, després dels fets esdevinguts aquest matí a la ciutat esportiva, on un soci del nostre club ha estat amenaçat i sacsejat pel sr. Carlos Kameni:
Demana a la directiva de la nostra entitat que aparti aquest jugador de l'equip, ja que considerem que no mereix dur la samarreta del nostre centenari club.

També demanem que se li apliqui la més alta sanció que permeti el reglament disciplinari del club que especifica clarament en el seu Capítol II, Article 8 Secció C, D i E com a sanció molt greu, qualsevol temptativa o intent d'agressió. Qualsevol participació activa en una baralla o les amenaces i insults a qualsevol persona pertanyent al Club.

L'afició del Espanyol ha lluitat en els últims anys per desterrar la violència del nostre estadi educant als nostres joves en la tolerància i en l'acceptació de les normes de comportament cívic i és intolerable que un jugador de l'entitat que hauria de ser exemple, on tots els nostres nens poguessin mirar-se, atempti directament contra el més alt estament d'aquest club: el Soci.

També volem fer constar el nostre desgrat per les declaracions d'en Sergio Sánchez en les quals justificava la reacció desmesurada de Carlos Kameni, ja que vam considerar que un jugador del planter, tindria que defensar sempre als socis del club que li va veure néixer com a jugador.

No obstant això volem fer una crida a tota l'afició perquè assisteixi diumenge que ve a l'estadi per a donar suport als nostres jugadors que són els quals al cap i a la fi ens han de treure del mal tràngol que estem passant .



LA JUNTA

2 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Es un acto bochornoso de un empleado del club, pero si cabe más chulesco y lamentable son las palabras de Sergio Sanchez en la rueda de prensa, justificando la acción de Kameni y tachandola de normal.....encima se ponen chulos!.
Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

HOLA ESPANYOLISTES/AS:
EL QUE TÉ QUE FER EL KAMENI ÉS MARXAR-SE DEL RCD ESPANYOL,A + TENIR MOLTES ERRADES AQUEST ANY, NO RESPECTA ALS SOCIS, LA JUNTA DIRECTIVA INCORRECTAMENT NO EL VA DEIXAR MARXAR AL VALÈNCIA QUE ÉS EL QUE TENIA QUE HAVER FET.TENEN QUE SANCIONAR-LI I APARTAR-LO DE L'EQUIP.
ADÉU.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M