dimecres, 7 de gener del 2009

POLI EJIDO - ESPANYOL; 21:00 (PPV)
ANADA DELS VUITENS DE LA COPA DEL REI

Didac Vila, principal novetat en la llista de convocats.


José Manuel Esnal "Mané" va convocar pel partit d'avui de l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei als següents jugadors:Kameni, Cristian, Chica, David García, Torrejón, Pareja, Lacruz, Moisés, Àngel, Román, Valdo, Callejón, Nené, Luis García, Jonathan Soriano i Dídac.

Destaca la presència del jove lateral esquerrà del filial, Dídac Vilà.
L'encontre davant el Polideportivo Ejido (botxí del Villarreal en setzens amb aquell espectacular 5-0) donarà començament a les 21 hores en Santo Domingo , i serà ofert per televisió en la modalitat de PPV.

Pel que fa al rival, el Poli Ejido, subcampió d'hivern al grup 4rt de la Segona Divisió "B", el seu tècnic Lucas Cazorla ha convocat als següents jugadors: Valerio i Razak com a porters, Gaitán, Raúl Torres, Juan López, Charpenet i Víctor Gómis com a defenses, Mikel Rico, Robles, Chico, Juan Díaz, Gregory i Juli com a mitjos i Nakor Bueno, Jorge Molina, i Diego Cascón com a davanters. Cañadas i Roberto son baixa per lesió, així com Fede Azcárate que per una gastroenteritis tampoc ha estat convocat.

El col·legiat encarregat de xiular l'encontre serà el castellà-lleonès Julián Rodríguez Santiago de no gaire bon record pels espanyolistes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M