dissabte, 21 de març del 2009

EL CADET "A"
SE LA JUGA EN EL DERBI



Els gols de Gerard i la feina de tot l'equip poden ser decissius.



Un partit destaca per sobre de tots pel que respecta al futbol base espanyolista aquest cap de setmana: El que disputarà aquesta tarda vespre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, el Cadet “A” espanyolista, líder de la Divisió d’Honor Cadet, davant el FC Barcelona, (18:00 hores), segon a quatre punts dels espanyolistes.

El conjunt de Fran Navarro té davant l’ocasió de sentenciar el campionat de lliga davant l’etern rival en cas d’obtenir el triomf. Per contra, una derrota perica, deixaria les coses tremendament igualades i cada encontre d’aquí al final de lliga seria una autèntica final, ja que no es podria permetre cedir cap punt ja que la diferència seria mínima, d’un sol punt.

L’empat, tot i deixar el gol-average a favor dels barcelonistes, tampoc seria dolent del tot, ja que mantindria la diferència de punts existents, tot i que l’Espanyol encara s’haurà d’enfrontar posteriorment al Cornellà, tercer en discòrdia - que ja sap el que es guanyar en casa d’un dels grans, ja que ho va fer en Can Barça (0-1) -.



L’Espanyol B intentarà no deixar-se sorprendre davant un Balaguer situat en dissetena posició a només tres punts del descens, amb arbitratge de José Francisco Pérez Bueno del col·legi del Maresme, demà a les 17:00 hores en el Mpal. de la capital de la Noguera.
Dir que el conjunt lleidatà ha vençut en 5 encontres com a local, ha aconseguit 5 empats, i ha sortit com a local en 4 encontres derrotat.




Difícil encontre el que tindrà el Cadet B, líder del grup segon de la Preferent Cadet en front l’Escola de Futbol Osona, a Santa Eulàlia de Riuprimer demà a les 12:00. Els osonencs ocupen la quarta posició en la classificació, mentre que l’Espanyol avantatge en quatre punts a la FP Sánchez Llibre, però aquest compta amb un encontre menys, precisament davant el cuer de la categoria, motiu que fa pensar que la diferència pot ser de nou mínima en quan els del Maresme disputin l’encontre ajornat.



Partit curiós el que disputarà el Benjamí “A” en el Mpal. de Premià de Dalt aquest matí a les 10:30. Per que tot i que el conjunt del Maresme ocupa zona de descens, ha estat l’únic conjunt en aconseguir empatar davant el líder del grup segon de Preferent Benjamí, en un encontre en el que els del Maresme van empatar a dos gols en la Ciutat Esportiva en un polèmic encontre en el que va haver-hi de tot, inclòs invasió del terreny de joc per part d’un espectador mentre la pilota estava en joc.



El Femení “A” s’enfrontarà demà al Puebla (nom a efectes federatius encara aquesta temporada de l’Extremadura Femenino CF) en el Mpal. Polideportivo Tomás de la Hera d’ Almendralejo a partir de les 12:00 hores amb arbitratge de José Ángel Morillo Cotano del comitè territorial extremeny.

Les extremenyes ocupen la darrera posició que garanteix la permanència a la Superlliga, però amb una avantatge de només un punt respecte al seu màxim perseguidor, el Colegio Alemán, afavorit en la darrera jornada pel triomf contra pronòstic de les valencianes davant el conjunt barcelonista i la derrota de les d’Almandralejo davant Lagunak.

Per la seva banda, les de Diego Morata intentaran quedar el millor possible en aquest tram de lliga totalment descafeïnat que ens queda per digerir, és a dir, treure’s de sobre la presència de les basques de l’Athletic Club, i garantir al menys, aquesta tercera posició que no oculta el veritable fracàs del femení en el campionat de Superlliga per segon any consecutiu, en espera que arribi la Copa de la Reina per demostrar d’una vegada per totes, el veritable potencial de l’equip.

Tot i que l’Extremadura Femenino és l’equip menys realitzador de la categoria amb només 20 gols, les defensores espanyolistes hauran d’anar molt en compta amb la brasilera “Cacau”, i ser conscient l'equip que les locals aniran a per totes ja que es juguen el sortir de la difícil situació en que es troben.



Resta d'horaris dels encontres, en... l'agenda




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M