diumenge, 15 de març del 2009

EL JUVENIL S'ACOMIADA DE LA LLIGA
PERDENT 3-2 A SANT JOAN DESPÍ.

POCHETTINO CONVOCA A :Kameni, Cristian, Sergio Sánchez, Nico Pareja, Lacruz, Chica, Jarque, David García, Rufete, De la Peña, Nené, Moisés, Lola, Coro, Callejón, Luis García, Iván Alonso i Tamudo PEL PARRIT DECISSIU DAVANT EL MALLORCA (DIUMENGE A MONTJUÏC,17:00h.),
























(Camp 7è. de la Ciutat Esportiva Hans Gamper, Sant Joan Despí: Josep Maria)

FC Barcelona: 3 – RCD Espanyol: 2

El Juvenil espanyolista ha dit adéu al títol de lliga en perdre 3-2 davant el FC Barcelona aquest migdia del dissabte a la Ciutat Esportiva Hans Gamper.

En el primer temps, les coses han anat molt igualades amb lleuger domini local, amb un joc excessivament conservador, de tanteig. Amb l’empat, els blaugranes conservaven les distàncies en la classificació; els espanyolistes només els hi valia el triomf.

La primera ocasió ha estat per Carmona, que ha llençat un servei de falta ben resolt per Dinu enviant a córner. La rèplica immediata, una centrada de Lucas refusada a córner anticipant-se al remat de Chuli.

El partit estava bastant equilibrat fins que una errada defensiva dels espanyolistes ha provocat que Rochina, molt atent dins l’àrea, ha resolt en una desafortunada jugada en l’eix de la defensa.

La primera acció de perill espanyolista després del gol local, ha estat una rematada de cap de Caballé ben aturada pel porter barcelonista. Dinu, ha evitat el segon, en una acció en la que ha aguantat bé en l’u contra u amb un davanter local després d’una altre errada defensiva dels pericos.

L’Espanyol té poca possessió de la pilota i li costa molt arribar amb claredat a l’àrea barcelonista. Aquests, amb la comoditat del gol, es permeten jugar amb molta més comoditat. Caballé, amb un bon llançament per sobre el travesser, ho prova sobre la mitja hora de joc. La millor jugada ofensiva dels blan-i-blaus ha estat una acció entre Chuli i Moraga en la que la triangulació entre ambdós jugadors ha acabat amb una molt dolenta definició de l’ex valencià, que xuta molt alt.

La darrera acció local en el primer temps ha estat un contracop en el que Montoya per cames li ha guanyat la partida a Ángel, però sortosament, la rematada de Jonathan ha estat molt dolenta.


En el segon temps, l’Espanyol ha gaudit als tres minuts d’una excepcional ocasió en la que la centrada des de l’esquerra li ha caigut al cap de Chuli totalment sol, però la rematada del davanter espanyolista ha acabat a les mans del porter local.

L’Espanyol havia sortit fort, i Chuli disposaria d’una altre acció aquesta sense gaire angle al segon pal, en la que el porter cobria bastant bé evitant l’èxit en la rematada del espanyolista.


Penal, "made in Barça"
Quan millor estava l’Espanyol, el col·legiat del matx, Bargadà Braña ha assenyalat una pena màxima dins l’àrea espanyolista que des la grada no hem vist. L’acció sobre Rochina, ha acabat amb el llançament del propi jugador marcant el 2-0 que posava coll amunt l’encontre.

Guerrero donava entrada a Sergio per Molina en el minut tretze del segon temps.

La reacció espanyolista es produeix en un parell de minuts
Chuli aprofita una pilota que li cau morta, i veient avançat al meta blaugrana, deixa anar un llançament que es cola per l’escaire aconseguint un gran gol que donava esperances.

Encara no havia transcorri’t dos minuts quan una passada en profunditat al vèrtex de l’àrea de càstig a Sergio, que s’avança a la sortida a la desesperada del porter culé, i marca l’empat davant l’alegria dels espanyolistes desplaçats a les instal·lacions barcelonistes.

Però, la alegria espanyolista no tindrà continuïtat, i els blanc-i-blaus ja no disposarien pràcticament d’acció alguna de perill, i seria el Barcelona qui es faria de nou amb el control del joc i de la possessió de l’esfèrica.


El tercer gol acaba definitivament amb les esperances periques
I així, Polaco no arriba per molt poc a una centrada per la dreta, en la mateixa boca de gol. En una falta protestada pels blanc-i-blaus, el Barcelona, mitjançant Rochina aconsegueix posar-se per davant de nou i ara ja de manera definitiva, al tenir la fortuna que el bon llançament del barcelonista desprès de colpejar amb Dinu, i la fusta acaba entrant dins la porteria en acció molt similar a la de Kameni davant el Madrid, amb la diferència que aquella va ser amb el travesser i aquesta ha estat amb el pal esquer de la seva porteria.

Ni l’entrada de Marc Mas ni la resta de canvis han variat la dinàmica de l’encontre, clarament ja en favor dels blaugranes que no han passat cap tipus de problemes per mantenir l’avantatge en els darrers minuts del matx, i d’aquesta manera posar terra pel mig a la classificació de la Divisió d’Honor Juvenil.

Títol que en absolut s’ha perdut avui, si no amb els nombrosos empats que l’equip de Ramon Guerrero s’ha deixat pel camí en camps on un equip que espera i desitja ser campió es pot permetre en absolut.


Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Marc, Montoya, Bartra, Bolaños, Planas, Oriol, Gerard, Jonathan, Rochina, Polaco i Carmona.
Substitucions: Ilie per Jonathan, m. 72; Anselmo per Carmona, m. 86; Segarra per Bartra, m. 88; Franco per Rochina, m. 91.

RCD Espanyol: Dinu, Pere, Ángel, Toni, Mozó, Marc de Val, Molina, Caballé, Chuli, Lucas i Moraga.
Substitucions: Sergio per Molina, m. 58, Marc Mas per De Val, m. 79; Moñino per Caballé, m. 87.

Àrbitre: Oscar Bargadà Braña. Bé en el primer temps, en el segon l’arbitratge ha deixat anar certa sensació casolana, indicant un penal molt discutible. Ha tret targetes grogues a Chuli, m. 33, Polaco, m. 38, Gerard, m.71.

Gols: 1-0: Rochina, m. 17; 2-0: Rochina (pen), m. 58; 2-1: Chuli, m. 70; 2-2: Sergio, m. 72; 3-2: Rochina, m. 78.

Incidències: Camp setè de la Ciutat Esportiva Hans Gamper en Sant Joan Despí. Bona entrada. Presència de força espectadors espanyolistes en la graderia. Temps assolellat, força calor, amb temperatura gairebé més estiuenca que primaveral.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M