dimecres, 18 de març del 2009

TRIOMF DEL RCDE INFANTIL "B"
DAVANT UNA GRAMANET QUE NO ES VA RENDIR

RCDE Infantil "B": 2 - UD At. Gramanet: 0

El RCDE Infantil B es va fer amb els tres punts en joc en un discret encontre davant la UD At. Gramanet, en partit disputat dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià corresponent a la jornada 22ena del Grup 2on. del campionat de Preferent Infantil.

L’encontre va ser entretingut per la incertesa del marcador i per que ambdós conjunts no van renunciar a l’atac i van gaudir de bones ocasions malgrat no haver-hi excessiu encert cara a porta.

La primera acció de perill va ser a càrrec de Jack que es marxa per la dreta de l’atac però la seva centrada es perd mol tancada. Samper va gaudir d’una bona ocasió però el seu remat va ser rebutjat.

Jack no encerta a porteria buida
El davanter espanyolista es va quedar tot sol en l’u contra u davant el porter, però un cop superat al meta i amb tota la porteria al seu favor, s’entreté, no va ràpid o en xutar o en seguir avançant fins la cuina, i un defensor per darrera li roba la cartera abans que aquest remati.

Amb empata a zero s’arribà al descans. En el segon temps, les coses començaren igual que acabaren en el primer període: Nova ocasió per Jack, que dins l’àrea es dona mitja volta i altre vegada molt lent no pot xutar quan tenia el gol en les seves botes.

Albert sí que veu porta
Qui si que encertarà serà Albert Torras, qui en el minut 8 de la represa, aprofita una dolenta sortida del porter, i fent-se amb el refús i amb el porter descol·locat
Marca a plaer.

Seria només cinc minuts desprès quan de nou Albert, aconsegueix el segon en rematar un servei de falta decidint la sort de l’encontre.

Amb el 2-0, la Gramanet va gaudir de l’ocasió més clara, en una pilota que es va passejar per l’àrea petita entre tots els jugadors sense que ningú encertés a connectar amb la pilota.

Els dissabte “taronges” no van rendir-se i van continuar atacant fins que van gaudir d’una molt més clara ocasió en la que Gerard Solanelles treu la l’esfèrica de la mateixa línia de gol, i el remat posterior acaba estavellant-se al pal dret de la porteria espanyolista.

La darrera ocasió clara va ser per Raul que va xutar als peus del meta colomenc.
El Infantil B, continua instal·lat a la quarta posició i diumenge es desplaçaran a Berga per enfrontar-se al cuer de la categoria, equip que en la primera volta se’n va dur 10 gols de Sadrià.