diumenge, 15 de març del 2009

TRIOMF PER LA MÍNIMA DEL CADET "B"
EN UN ENCONTRE EN EL QUE VAN MERÈIXER MOLT MÉS.







RCDE Cadet “B”:3 – CD Blanes: 2

Resultat totalment injust després del que vàrem veure ahir tarda a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. El conjunt de Daniel Poyatos va fer més que mèrits per endur-se un triomf sense les angunies i patiments que el marcador final fa pensar i sense la incertesa que en els darrers moments es va observar sobre la gespa sintètica del camp tercer.

L’Espanyol surt fort
El conjunt espanyolista va sortir per feina; la primera ocasió per Pablo en jugada individual, el seu remat es blocat pel porter.

Als cinc minuts, una centrada de Lucho arribant fins línia de fons, i al segon pal, Juanjo no perdona ficant el cap i aconseguint obrir el marcador.

Però aquest domini i joc no tingué continuïtat, i en una jugada aïllada de l’atac visitant de xut creuat els de la Selva superen al meta August sobre el quart d’hora de joc establint les taules en el marcador.

Durant una estona, l’Espanyol sembla haver perdut les idees. La sorpresa salta en Sadrià. Mica a mica, les ocasions periques aniran venint però sense encert: Isaac cedeix a Lucho que centra molt tancat, i en la boca de gol en el segon pal (en sentit contrari al gol) Luis remata de cap forçat, fora.
Una centrada d’Albarrán que pujar la banda dreta es rematada per Pablo obligant a realitzar una excel•lent intervenció del porter del Blanes, el millor home sobre la gespa.

Juanjo, l’autor del gol, ho prova des de més de trenta metres i de nou, amb la punta dels dits torna a lluir-se el meta enviant a còrner quan ja es cantava el gol perico. L’Espanyol ho seguirà intentant amb xut de Luis a les mans, o en un cop de cap de Pifa (el central incorporat a l’atac) desviat, o una falta en la que Juanjo remata de xut creuat i de nou rebutja el porter a còrner. Una centrada molt tancada de Lucho, compta amb varis remats (Pablo i Juanjo) i varis refusos en mig d’un embolic que els de Blanes solucionen amb molts problemes.

Gran gol de "Coco"
Quan ja el cronòmetre marcava pràcticament la fi del primer temps, una pilota morta l’engalta Sergio Corella, aconseguint un golarro que aquest cop sí aconsegueix superar al bon porter del Blanes.

Quatre canvis per començar el segon temps
Entren Oscar, Mirabent, Aitor i Manel. Precisament serà aquest darrer qui incorporat a l’atac en el minut cinc de la represa, aprofitarà una pilota centrada al segon pal que es passeja per tota l’àrea petita, per ficar el cap i aconseguir el tercer gol que semblava donaria la tranquil•litat necessària per afrontar la recta final del partit.

El col•legiat va anular posteriorment un excel•lent gol d’Oscar Medina al rematar de cap un bon centre per possible situació anti-reglamentària. Des de la nostre posició no ens podem pronunciar, com tampoc el col•legiat sense jutge auxiliar tenia la millor de les perspectives possibles.

El Blanes s’estira per intentar reduir distàncies, i August té que blocar el llançament d’un servei de falta.

Surt Casado després de la greu lesió
Casado, després de molts mesos per la lesió greu que va patir, va sortir en mig d’una gran ovació.
Però, no va sortir en el millor moment, ja que malauradament, un minut desprès el Blanes aconseguiria batre a August en una jugada en la que la rematada creuada ajustada al pal dret de la meta d’August, ajustava el marcador perillosament, a falta de gairebé vint-i-cinc minuts de joc.

L’Espanyol torna a agafar el comandament de l’encontre i Oscar Medina intenta sorprendre amb una volea que es marxa alta. El propi davanter centre, aquest cop escairat a banda, centra i al segon pal Adrián Ruiz remata fora en una gran ocasió.

Oscar Medina, molt incisiu, fa una excel•lent jugada en una acció en que s’emporta la pilota recuperada, evitant que surti per la línia de fons, centra i Pablo no pot rematar al topar amb el meta, jugada en la que el públic va demanar quelcom que no va concedir el col•legiat que interpretar com a topada involuntària la sortida del meta.

Amb un xut d’Aitor a les mans del porter i més canvis, s’arriba al temps d’afegit amb un resultat mínim. En aquest instants, un clar penal en la lateral dreta de l’àrea de càstig, no és assenyalat pel àrbitre, indicant justament el que no era, servei de cantonada favorable als blanc-i-blaus.

Triomf del RCDE patit fins al final “com marca la tradició” , i tres nous punts pel líder del grup segon de Preferent Cadet.


RCD Espanyol: August, Albarrán, Pifa, Arroyo, “Coco” Corella, Mesa, Lucho, Juanjo, Isaac, Pablo i Luis.
Substitucions: Oscar Medina, Mirabent, Manel i Aitor per Isaac, Luis, Arroyo i Coco respectivament, m. 41. Casado i Adriàn Ruiz per Mesa i Lucho respectivament, m. 55. Mesa i Luis per Pablo, i Juanjo respectivament, m. 78.

Gols: 1-0: Juanjo, m. 5; 1-1: m. 14; 2-1: Corella, m. 40; 3-1: Manel, m. 45; 3-2, m. 56.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic, malgrat que no va faltar els crits d’ànim i càntics de les “mamás cantarinas” del Cadet B que van recolzar en tot moment als blanc-i-blaus.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M