dimarts, 17 de març del 2009

GOLEJADA DEL FEMENÍ "A"
DAVANT EL MODEST TORREJÓN

RCD Espanyol Femení “A”: 5 – AD Torrejón: 0

La primera part va ser un domini absolut del RCD Espanyol que va fer un constant atac i gol, però que moltes vegades era desfet per una autèntica muralla defensiva. Les blanc-i-blaves van començar amb moltes ganes, la primera jugada al primer minut una centrada de Adriana Martin a Corredera que va disparar amb el genoll per damunt de la porteria del Torrejón.

Després ho va intentar amb una altra centrada de Joana Montouto i el cop
de cap de Adriana Martin per damunt de la portera Pope. Oportunitat claríssima de Corredera que tot sola davant de la sortida de la portera madrilenya xuta desviat per l'esquerra. Joana Montouto tot sola xuta per damunt de la porteria del Torrejón.

Errada de la portera madrilenya que se li escapa la pilota de les mans, Marta Torrejon l'agafa i xuta fora a prop del pal dret.

Núria obre el marcador
Arriba el primer gol amb una centrada de Corredera, i marca a plaer Nuria Guardia xutant per la dreta una mica centrada de la portera del Torrejón.

Després al obrir la llauna, sentencia Adriana Martin amb el segon, al regatejar a una defensa, i xutar des de la dreta amb un llançament diagonal que entra per l'esquerra de la portera del Torrejón.

Després van arribar les dues úniques ocasions de les noies del Torrejon a la primera part, amb aturada de Marina Marimon i llançament fora. Ane Vergara xuta a les mans de la portera madrilenya.
El pal evita el tercer gol de les periques en dues ocasions, la primera amb un xut de Corredera que dóna al pal i surt la pilota fóra, la segona un xut de Joana Montouto que dóna al pal. Ho va provar una altra vegada amb un xut fregant el pal.

Comença la golejada amb el tercer gol que el va fer Joana Montouto amb una gran vaselina a la sortida de Pope que entra pel centre. L'ultima ocasió la va tenir ella amb xut desviat.

Segona part més ensopida
La segona part va continuar avorrida amb les periques que volien augmentar la golejada i les madrilenyes que volien fer el gol de l'honor, un equip històric que va formar part de la inauguració de la superlliga, ens va fer un favor fa dos anys empatant a Bilbao, i que té problemes econòmics, amb nou patrocinador Rizos.

Noemí Rubi desde molt lluny xuta de falta directa, marcant el quart per l’escaire. Adriana, des del punt de penal enganya fent que llença per la dreta i ho fa per l'esquerra marcant el cinquè gol, ja que la portera endevina la direcció però no pot fer res.

El recital blanc-i-blau continua amb xuts de Noemi Rubio i Carol Miranda a les mans de la portera Pope que evita una gran golejada amb dos grans intervencions. Va rebutjar amb els punys varis xuts de Noemi Rubio i amb la mà el de Marta Cubí.

RCD Espanyol: Marina; Ane, Chola, Marta Torrejón, Meseguer; Lara, Noemí, Núria Guardia; Adriana, Joana, i Marta Corredera.
Substitucions: Cubí per Adriana, m. 57, Carol per Lara, m. 64, Marta Yañez per Marta Corredera, m. 72 i Vane per Chola, m. 79.

AD Torrejón: Pope, Raquel, Patxi, Mendi, Nervi, Erica, Ana R., Saray, Uxue, Olga, i Ester.
Substitucions: Heidi per Erica, m. 64, Marga per Raquel, m. 71, Lulu per Saray, m. 78.

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez, del comitè territorial català. No hi ha hagut targetes.

Gols: 1-0: Núria (min. 29), 2-0: Adriana, (min.32); 3-0: Joana, (min. 44); 4-0: Noemí (min. 47), 5-0: Adriana (p.) (min. 57).

Incidències: Partit disputat a un horari poc habitual, a les 13:00 hores, en el Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Destacar el debut amb el primer equip del fitxatge del Femení B, Marta Yañez. Van presenciar el partit les jugadores campiones del RCD Espanyol Infantil Aleví A i B, les del filial, i la ex-jugadora Aïda Garcia García.

Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.