dimarts, 30 de juny del 2009

RENOVACIONS DELS CARNETS NO
DOMICILIATS, PER LA TEMPORADA 2009/10


Aquest dimecres 1 de juliol es posarà en marxa la renovació dels abonaments no domiciliats. Aquesta es podrà realitzar al Punt d'Atenció de l'Estadi Olímpic de dilluns a divendres de 10h a 19h i dissabtes de 10h a 14h.

La renovació es podrà realitzar per dues vies diferents:

  • Per telèfon trucant al 902.666.902 i realitzant el pagament amb qualsevol targeta financera (excepte American Express i Dinners). Fins al 10 de juliol es podrà sol•licitar l'enviament del carnet al domicili. Passada aquesta data, per poder garantir-li l'assistència a la inauguració del nou estadi el 2 d'agost haurà de renovar en el Punt d 'Atenció al soci de l'Estadi Olímpic que romandrà operatiu fins dissabte 1 d'agost. Li recordem que el dia de la inauguració no es tramitaran noves altes ni renovacions. En qualsevol cas haurà de facilitar el compte corrent del banc o caixa que vostè desitgi per la renovació de posteriors temporades.

  • Al Punt d'Atenció al Soci situat fins a l'1 d'agost al Gol Nord de l'Estadi Olímpic. El pagament haurà de ser en efectiu o targeta i en qualsevol cas haurà de facilitar el compte corrent del banc o caixa que vostè desitgi per la renovació de posteriors temporades.

El Punt d'Atenció al Soci es tancarà entre el 3 i el 9 d'agost, els dos inclosos, per realitzar el trasllat al Nou Estadi de Cornellà-El Prat. A partir del 10 d'agost estarem a la seva disposició a les noves oficines de Cornellà-El Prat.

Els abonaments que a 21 de setembre de 2009 no hagin estat renovats es posaran de nou a la venda.

Recordem que per poder assistir a la inauguració del nou estadi de Cornellà-El Prat, els nostres socis hauran de tenir renovat l'abonament de la temporada 2009/2010. Per això tota alta o renovació que s'efectuï amb posterioritat al 10 de juliol haurà de tramitar-se personalment al Club.

Informem, per a aquells que es vulguin fer socis de l'entitat blanc-i-blava, que totes les zones del camp estan completes excepte Tribuna Presidencial. Recomanem que les noves altes es realitzin a través de l'aplicació del web (poden accedir fent clic aquí).

RCD ESPANYOL.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M