dimecres, 1 de juliol del 2009

S'HA CONFIRMAT L'ADÉU DE DIEGO MORATA
COM A TÈCNIC DEL FEMENÍ

L'ALEVÍ GUANYA 4-0 AL MÁLAGA, I PERD AMB L'OSASUNA 0-1 AL TORNEIG ALEVÍ DE F-7 CANAL +. DEMÀ ES JUGARÀ EL PASSI A QUARTS DAVANT VALENCIA I DEPORTIVO. ADOLFO BARA HA DEIXAT DE SER EL CAP DE MÀRQUETING DEL RCD ESPANYOL.




Morata no segueix al femení

Tal com va anunciar Sentiment Perico, d’urgència i en rigorosa exclusiva el passat dissabte al vespre, Diego Morata tenia molts números de no continuar com a tècnic del femení espanyolista.

De fet, dissabte, en un 99% deixava de ser el tècnic per la propera temporada de l’equip femení, malgrat haver guanyat la Copa de la Reina. Ens va faltar collons per dir que deixava de ser tècnic del femení l’1 de juliol, però, es clar, quedava aquest 1%, i en un club com el nostre, on impera “el que avui es blanc, demà pot ser negre” i a l’inrevés..., un 1% a vegades és molt, i en aquest modest mitjà, només diem allò que es verídic. L’opinió es lliure, però els fets son sagrats, i en altres mitjans potser llegireu contínuament tota classe de remors i noticies que mai s’acaben confirmant; però aquí no. Aquí el que es diu, o es veritat, o acaba sent-lo. L’opinió és altre cosa. Forma part de la llibertat de cadascú.

Tot era pendent d’una reunió al més alt nivell dins el futbol femení, per que el màxim dirigent del futbol femení, no trobava explicacions coherents a la davallada de l’equip en la segona volta de la Superlliga després d’acabar la primera volta líder, i cloure el campionat en quarta posició, però el més greu, a 21 punts del campió.

A més, les relacions de Morata amb el planter, per molt que Jaume Martínez hagi intentat apagar molts focs durant la temporada, han estat molt difícils. No hi havia que buscar culpables, però tampoc podien tapar-se els problemes de l’equip amb el triomf final a la Copa de la Reina. Morata i les noies ho van intentar, però l’adaptació del tècnic, acostumat a liderar un vestidor d’homes amb el “fuet” si feia falta, xocava moltes vegades amb la dificultat de portar un vestidor de una vintena de noies, i moltes molt joves. Li faltar mà esquerra en més d'una situació.

Ningú pot negar la dedicació, el sacrifici per tirar endavant l’equip, de Diego Morata. Un entrenador que ha conduït a l’Espanyol a un títol mereix sortir amb honor i reconeixent-se també el seu mèrit. Però repeteixo, les relaciones i l’adaptació l’hi va complicar massa l'existència. I en mig de tot, les “invitacions” a sortir de l’entitat a Marta Cubí i Núria Guardia, tot just després de que els rectors de l’entitat, amb Ramió al capdavant poguessin apagar les darreres brases que encara fumejaven del “cas Noemí Rubio”. Aquestes sortides i la manera en que Diego Morata va enfocar l’assumpte cara a l’afició, en els que es deia que ell no les havia fet fora, i que “podien seguir entrenant si així ho desitjaven”, potser va ser la gota que va fer vessar el got.

L’equip a la Copa de la Reina es va refer, i va acabar deixant fora al subcampió i al campió de la Superlliga, i apallissant al Prainsa en la final. Malgrat l’èxit final, no ha estat suficient la valoració feta pels dirigents de la secció per apostar de nou per Diego Morata. Des de aquestes línies i comprenen el difícil que és entrenar noies per qui no ha fet abans, li desitgem la millor sort tant si es queda al RCD Espanyol en altres funcions, com si marxa a altre club. Gràcies per la part que li toca, senyor Morata. La reestructuració al femení no ha fet més que començar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
ESPEREM QUE LA REESTRUCTURACIÓ SIGUI MOLT BONA I TINGUEM UN EQUIP CAMPIÓ, ESPEREM QUE TINGUI SORT LA PROPERA ENTRENADORA NOVA, QUE NO FALTA QUE ES BUSQUI FORA, ES POT PUJAR A LES DEL B.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M