dilluns, 21 de setembre del 2009

L'INFANTIL "B" FINALISTA
AL TORNEIG "CIUDAD DE MIRANDA"


RCDE INFANTIL "B" 3 - REAL MADRID: 0










PARTITS DAVANT NUMANCIA, CD LA CHARCA I ATHLETIC CLUB












SEMIFINAL DAVANT L'ATLÉTICO DE MADRID


FINAL DAVANT EL FC BARCELONA





El RCD Espanyol Infantil “B” va ser finalista del X Torneo de Futbol Infantil “Ciudad de Miranda” a la ciutat burgalesa de Miranda de Ebro, en perdre amb el FC Barcelona per un ajustat 2-3 en el darrer instant del partit quan l’empat era el resultat que semblava ja gairebé definitiu; els espanyolistes no van tenir la sort que mereixien un cop més davant l’etern rival, al marge d’alguna possible jugada polèmica en l’àrea blaugrana (tal com reconeix la pròpia pàgina web del club amfitrió).

Per arribar a la final, l’Espanyol es desfer del Atlético de Madrid a les semifinals, derrotant-lo per 2-1. En la fase prèvia de grups, el conjunt espanyolista havia vençut al Real Madrid per un contundent 3-0, al Numancia per un escandalós 8-0, al La Charca per 9-0, i empat a zero gols davant l’Athletic Club.

El vencedor del torneig, havia golejat en la semifinal al Athletic Club 3-0, i en la fase prèvia de grups, havia guanyat per 2-0 a Osasuna i At. Madrid, i per 1-0 a Racing i Real Valladolid.

Tercer, ha estat el conjunt basc de l’Athletic en vèncer en la final de consolació al Atlético de Madrid per 2-0, i el Real Madrid es va fer des del punt de penal amb el cinquè lloc, davant Osasuna, que va ser sisè.

Les imatges dels encontres davant el Real Madrid, Numancia, CD La Charca i Athletic Club, son cedides per Mercè Blanch, a qui agraïm l’atenció dispensada envers aquest mitjà.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M