DAVANT UN FORT BORUSSIA (4-0)

Borussia de Dortmund: 4 – RCD Espanyol: 0

Superior l’equip alemany.

Un primer temps igualat, malgrat el marcador
L’Espanyol ho ha provat amb un xut d’Aaron amb potència, però que s’ha marxat per sobre el travesser.

El conjunt alemany s’ha avançat en el marcador al transformar Dylan un lliure directe al minut 4’ de joc superant a Pol per l’esquerra i a la tanca, manifestament millorable.

L’Espanyol ha gaudit de dues ocasions: Un xut de nou d’Aaron creuat que s’ha marxat per molt poc fora, quan el meta Dominik ja estava totalment venut, i una ocasió en la que Richard (que havia sortit en la recta final del primer temps) fica la bota anticipant-se al defensor en la frontal de la petita, però la seva rematada surt fora desviada, malbaratant-se una clara ocasió de gol per empatar.

Quan passaven 35 segons del temps reglamentari, una pilota recuperada pels alemanys, i un xut fort des de fora l’àrea de Justice que busca forat i el troba a la dreta de Pol, suposa el 2-0 que posa l’encontre coll amunt.

El segon temps s’inicia amb dues ocasions de Mohamed, (la primera amb la resposta de Jonathan – el porter perico del segon temps-, i la segona una falta amb potent llançament que bloca ben situat Jonathan).

L’Espanyol es ve aball davant la superioritat física del conjunt alemany, que mitjançant Justice té de nou una gran ocasió rematant a boca de canó i traient com pot Jonathan caient-li la bola a Semir que tot sol, llença fora.

L’Espanyol ha pogut escurçar distàncies quan una jugada per l’esquerra conta amb el centre xut de Sergi Canós que després de colpejar en el defensor que intentava evitar la centrada, acaba fent impacte al travesser.

D’un hipotètic 2-1 hem passat a un 3-0 que sentenciava l’encontre quan Semir aquest cop sí, de xut creuat, supera en el segon pal a Jonathan.

L’Espanyol s’enfonsa, i el Borussia arrasa.
Moments durs per l’Espanyol que es veu desbordat en totes les línies i que tampoc té sort; una falta llançada ràpidament per Pablo en profunditat a Canós, i aquest que amb poc angle remata molt forçat.

Sense solució de continuïtat, Dylan aprofita una badada defensiva en una pilota llarga i davant la sortida desesperada del meta espanyolista, fa el quart. En els darrers minuts, les ocasions s’han anat succeint de manera continuada i Dylan ha pogut fer el cinquè rematant fora, i Jonathan a salvat el gol en altre jugada de perill. Pablo ha tingut la darrera ocasió per fer el gol espanyolista en un xut potent, però aquest no ha arribat.
RCD Espanyol: Pol, Julio, Melero, Aaron, Marc, Alex, i Pablo. També han jugat: Jonathan, Sergi Canós, Richard, Melendo.