divendres, 1 de gener del 2010

VALENCIA - ESPANYOL
(MESTALLA: DEMÀ, 18.00h.)


Fotos d'arxiu: Javi López i MArc Pedraza repeteixen en una convocatòria, (Javi ho va fer al Madrigal en lliga, i Marc en copa a Getafe).



Torna la lliga després del parèntesi nadalenc i ho fa amb un important i a la vegada difícil compromís, a Mestalla davant el Valencia CF, quart classificat, en un encontre arbitrat per l’andalús Rafael Ramírez Domínguez, que donarà començament a partir de les 18:00 hores.

Mauricio Pochettino té les baixes per lesió de David García, Ivan de la Peña, Marqués i Tamudo, i de Ivan Alonso per sanció.

Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Víctor Ruiz, Pillud, Roncaglia, Pareja, Forlín, Moisés, Nakamura, Javi Márquez, Baena, Javi López, Verdú, Coro, Callejón, Luis García, Ben Sahar, i Pedraza, son els dinou convocats pel tècnic espanyolista. Relació en la que destaca la presència de Marc Pedraza i Javi López en la convocatòria realitzada després del darrer entrenament i abans de sortir en tren fins a la capital del Túria.

Per la seva part, en el conjunt chè, el seu tècnic Unai Emery ha convocat a divuit jugadors en una llista formada pels següents jugadors: César i Moyà, com a porters, Bruno, Miguel, Navarro, Alexis, Marchena, Mathieu i Dealbert com a defenses, Albelda, Fernandes, Joaquín, Baraja, Ever i Mata en el mig i en les bandes, i Jordi Alba, Zigic i Villa com a davanters
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M