dilluns, 28 de desembre del 2009

L'ESPANYOL DERROTA AL BARÇA
I ES CLASSIFICA PELS QUARTS A ARONA

Foto d'arxiu.
El Infantil B espanyolista, classificat pels quarts de final a Arona.




FC Barcelona: 0 - RCD Espanyol: 1

Classificats pels quarts de final

El conjunt espanyolista ha derrotat al líder del grup A, el FC Barcelona per 0-1, gol aconseguit pel defensa central Oscar Melero al rematar de cap un servei de banda executat per Richard en el cantó esquer de l’atac espanyolista.

Els blanc-i-blaus han gaudit de fins a tres molt clares ocasions en el primer temps, sent el meta barcelonista el millor dels blaugranes. Un llançament a la mitja distància ha estat rebutjat amb la punta dels dits pel meta culé quan la bola es colava ajustada al travesser. Una acció molt ràpida per l’esquerra amb obertura a Sergi Canós, i aquest ràpid, s’interna fins encarar al porter i abans que li cobreixi el defensor que des de darrera ha anat a tapar, remata creuat, obligant a lluir-se al meta barcelonista. Un xut d’Aaron per sobre el travesser ha estat la darrera ocasió.

Per la seva part, el Barcelona ha tingut el gol quan Aaron havia perdut la bota i en inferioritat numèrica s’ha apropat amb molt de perill, rebutjant la rematada final el meta Jonathan Puig que ha actuat en el primer temps.

El FC Barcelona no ha millorat tot i la sortida d’Alexis en el segon temps, i l’Espanyol amb el pas dels minuts ha anat agafant més confiança.



Foto d'arxiu: Oscar Melero ha anotat el gol del triomf perico.


Una acció molt bonica de Melendo per l’esquerra ha acabat amb pilota fora de banda rebutjant la cobertura blaugrana la penetració del menut jugador espanyolista. La sacada de banda l’executa Richard amb molta força com si fos un còrner i Oscar Melero remata de cap establint el que seria resultat definitiu.

L’Espanyol ha sabut controlar molt bé els minuts restants, jugant la bola davant un Barcelona ja classificat amplament amb sis punts. Inclòs els espanyolistes han gaudit d’accions de perill per banda dreta en jugades protagonitzades per Melendo, Julio i Pablo en varies centrades que no han pogut ser rematades per molt poc.




Fitxa Tècnica:

FC Barcelona: Andreu; Alexis, Edgar, Carlos,Ivan, Josi i Juanma. També han jugat: Alexis II, Cristian, Adria i Ernest.

RCD Espanyol: Jonathan; Julio, Oscar Melero, Alex, Aaron, Pablo, i Sergi Canós També han jugat: Richard i Melendo.

Gol: 0-1: Óscar, m. 16.

Àrbitre: Renales Galindo.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

En caso de meternos en semifinales nos la volveremos a ver otra vez con los suizos, y supongo que esta vez sacaran toda su artilleria. El Borussia tiene equipo.

Anònim ha dit...

29-12-09 Vencedor 1 - Vencedor 2 (5) 12:40h
29-12-09 Vencedor 3 - Vencedor 4 (6) 13:30h
Esto es lo que dice el As, pero en Cuatro han dado otros cruces.

Anònim ha dit...

La africa-suiza cae en los penaltis.

Josep Maria ha dit...

Eliminat el FC Barcelona per penals. Dol nacional a Canal+ per la tragedia.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M