dimecres, 3 de febrer del 2010

EL CADET "B"
ES DEIXA DOS PUNTS (1-1)






RCD Espanyol Cadet “B”: 1 – Girona FC “B”: 1

L’equip de Daniel Poyatos va deixar escapar dos punts davant un Girona que va agradar en el primer temps, que es va avançar en el marcador en els primers compassos del partit, i que en el segon període després que els espanyolistes igualaren el matx en els primers quaranta minuts, va mantenir el marcador resistint els darrers embats d’un Espanyol que va posar la directa en el tram final del partit, va tenir ocasions molt clares, però es va despertar massa tard, i quan ho va fer no va tenir encert cara a porta.

El primer temps va estar molt igualat; els dos equips van intentar-ho i es va veure un joc ben disputat amb arribades a una i a altre àrea, però amb poques ocasions clares de gol, tret dels dos gols. El primer, el gironí, en els primers minuts, quan una rematada dins l’àrea creuada, supera a José per la seva esquerra.

L’Espanyol va igualar l’encontre mitjançant Robert, que es troba en ratxa golejadora. En el primer temps, cal destacar la lesió del lateral esquerrà ghanès, Alex, que li va impedir continuar sobre la gespa del camp.

En el segon temps, l’Espanyol va sortir clarament a obtenir el triomf però els davanters espanyolistes van estar molt espessos cara a porta, desaprofitant moltes ocasions: Xut de Rafa Espinosa molt alt, falta penjada per Sergio que es passeja sense que remati ningú, un contracop amb superioritat numèrica d’atacants en el que centra Jaffar a Salinas i aquest erra davant el meta contrari una gran ocasió.

En els darrers minuts, amb l’Espanyol bolcat a l’àrea gironina, i aquests defensant-se amb ungles i dents, la pilota sovintejar contínuament les immediacions de la porteria visitant, però uns cops la mala fortuna, la bona tasca defensiva i en altres el desencert, impediren que arribés el gol del triomf local.

La més clara, una acció individual de Bochi (debut dels argentins Bochi i Maxi del infantil A en el cadet B), se’n va de dos adversaris i cedeix al mig de l’àrea la passada de la mort, i allà es va veure una increïble acció en la que va haver-hi fins a quatre rematades dins la petita, un munt de refusos i la pilota no va voler entrar per més que semblava cantat el gol. Anteriorment un servei de cantonada executat per Sergio, es passeja sense que al segon pal Jaffar pugui rematar per molt poc. Tampoc Robert va pogué marcar en una rematada de cap a centre de Lucas, ja que l’esfèrica va sortir per sobre el travesser. Mateixos protagonistes en la darrera acció ja en temps d’afegit, i el xut final ras de Robert, acaba sent aturat pel porter gironí.


RCD Espanyol: José; Lucas, Sergi Coll, Maxi, Alex; Sergio, Robert; Marc Gelmà Rafa Espinosa; Javi Salinas i Jaffar.
Substitucions: En el primer temps, Adrián per Alex. En el segon temps, German Collado per Maxi, Bochi per Marc Gelmà; Alfredo per Rafa Espinosa; Fredy per Javi Salinas.

Gols: 0-1; 1-1: Robert.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 del grup segon de Preferent Cadet, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, sota un cel molt ennuvolat, i que en certs moments la pluja va fer acte de presència de manera molt minsa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria,no tienes fotos y comentarios del alevin b de esta semana,jugo a las 18.00h

Josep Maria ha dit...

Lamentablemente, no. Al horario en que dió comienzo el encuentro, ya podéis imaginar donde estaba un servidor.
I de momento, en dos sitios a la vez, no me es posible estar. Lógicamente, si alguien me envía fotos de una calidad que sea mínimamente digna, pues no tendré ningún problema, muy al contrario, de colgarlas.
Lo siento. Y es una pena, por que con el Alevín B, es uno de los equipos del futbol base que mejor juega al futbol en Sadrià.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M