dilluns, 1 de febrer del 2010

EL FEMENÍ "B", ACONSEGUEIX UNA DOTZENA
I SEGUEIX EMPATAT AMB EL LÍDER











RCD Espanyol Femení “B”: 12 – CD Polvoritense La Marina: 2

Fàcil triomf del filial femení espanyolista davant un feble conjunt, el Polvoritense La Marina, al que ja havia vençut en la primera volta per 1-17. Ahir, a Sadrià, el conjunt de Carlos Gómez al marge del triomf, buscar en tot moment una renda elevada de gols, ja que el gol-average amb el líder està empatat i ara mateix el liderat de la Primera Nacional Femenina en el seu grup tercer es substància per diferència de gols entre l’Espanyol i el conjunt del Sant Gabriel.

L'equip espanyolista tenia la baixa per sanció de Carla Gómez que va ser expulsada en el darrer encontre en el Nou Sardenya. Anna Cris va ocupar el lateral dret de la cobertura perica.

El primer gol espanyolista no es va fer esperar, i Eli Sivera va marcar en el segon minut creuant la bola a la dreta de la portera visitant. Les ocasions espanyolistes es van anar succeint davant la feblesa del rival que encara va aguantar dignament el primer temps, però que es va enfonsar víctima de les circumstàncies, i de la major classe i qualitat de les locals, en el segon temps; faig referència a les circumstàncies, per que la portera visitant va disputar bona part del segon temps lesionada, coixejant de manera ostensible i sense que el conjunt del Polvoritense-La Marina pogués o volés substituir-la encara que fos per alguna jugadora de camp, o jugant amb una jugadora de menys...

Va pogué marcar el segon l’Espanyol quan Eli s’emporta la bola robant-li la cartera a una defensora en una greu errada dins l’àrea i Carla Cotado, la lateral esquerrana xuta al peu de la meta visitant.

Passat el primer quart d’hora, Brenda retalla en un pam de terreny, centra i Yañez controla molt bé, i marca de remat creuat. L’Espanyol volia més gols, i Alexia va posar a prova a la portera del Polvoritense amb un xut aturat en dos temps.

El tercer va néixer fruït d’una pilota en profunditat d’Alexia a Marta Yañez, que de nou controla perfectament i amb una bona definició supera a la meta rival. El quart, obra de la capitana Elena Fernández, quan fora de l’àrea controla, supera a dos rivals i buscant forat deixa anar un xut sec que colpejant al interior del pal dret, acaba dins la porteria visitant.

Escurçen diferències el conjunt del Polvoritense després que un centre per la dreta de l’atac no fos ben rebutjat per Elvira i la rematada a plaer d’una davantera visitant, acabés dins la meta espanyolista.

L’Espanyol va establir el resultat definitiu del primer període amb un gol a falta de tres minuts per marxar als vestidors, de Marta Yañez, que controla dins l’àrea, i el seu xut és a punt de ser tret per una defensora que no ho aconsegueix, i a més l’esfèrica ja havia creuat la línia de gol abans del desesperat intent de rebuig.

El segon període s’inicia amb un quàdruple canvi en les files espanyolistes, sortint la central Sara García, la jugadora que fa unes setmanes ha ascendit del femení C, Linda (veure darrera foto), Silvia Vila i Leticia.
La primera ocasió del segon temps, un llançament de falta penjada per Andrea Pereira que ni Yañez ni Brenda poden rematar. Un xut de Marta Yañez surt fora per sobre el travesser.

El Polvoritense anota el segon gol, després d'executar un servei de falta directe que no pot blocar Elvira Serra.

Pòquer de Marta Yañez
Marta Yañez aconsegueix el pòquer de gols, després d’una passada en profunditat de Leticia, perfecte control, dribla la sortida de la portera i marca a plaer. Un cinquè gol de Marta Yañez no pujarà al marcador en la següent jugada invalidat pel col•legiat per fora de gol.

Hat trick d'Eli
El setè i vuitè gol, tenen de protagonista a Eli Sivera, que aconseguirà un hat-trick, marcant el setè després de quedar-se sola i anotant a plaer, i el vuitè, d’un xut creuat a la dreta.

Hi haurà també per les demés jugadores que no es volen quedar sense anotar, i una passada d’Eli a Andrea Pereira és aprofitada per la defensora espanyolista per marcar de remat creuat davant las dificultats ja físiques de la meta visitant. Andrea va estar a punt de tornar a marcar però la seva rematada en l’u contra u, va sortir a un pam del pal contrari.

A pel gol-average general!!!
L’Espanyol B buscarà elevar el nombre de gols, per acostar-se al Sant Gabriel en el gol-average general, i en algunes jugades pecarà d’excés d’individualisme, i de volgué fer la guerra cadascuna pel seu compte a fi d’incrementar la compta golejadora. De nou per un sol gol, no va obtenir el liderat el conjunt de Carlos Gómez.

Lara Gómez va fer el desè amb un xut ajustat al pal esquer, metre que Sara García de rematada després que una centrada per l’esquerra de Brenda fos esmorteïda al segon pal per Yañez, cedint-li en safata de plata a la central espanyolista incorporada a l’atac.
El darrer gol, ja en les acaballes del matx, va ser obra de Leticia, que aprofita un refús en la frontal, per marcar d’un bon xut.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Elvira Serra; Anna Cris, Carla Cotado, Juliana, Andrea Pereira, Elena, Lara Gómez, Alexia, Brenda, Marta Yañez, i Eli Sivera
Substitucions: Sara García per Juliana, m. 45; Leticia per Linda, m. 45; per Anna Cris, m. 45; Silvia Vila per Carla Cotado, m. 45.

CD Polvoritense: Cris Benitez, P.A. Bosque, María González, S. Zamora, E. Navarcles, Eva M. Díez, A. Álvarez, Jessica Martínez, V. Quirós, A. Morón, i V. Miralles.
Suplents: P. Alcántara, N. García

Àrbitre: Ricardo Llopart Palomar, del comitè territorial català, Barcelona, assistit en bandes per Ivan Mendoza i Marcos López.

Gols: 1-0: Eli Sivera, m. 2; 2-0: Marta Yañez, m. 16; 3-0: Marta Yañez, m. 21; 4-0: Elena Fernández, m. 23; 4-1, m. 28; 5-1: Marta Yañez, m. 43; 5-2; m. 68; 6-2; Marta Yañez, m. 70; 7-2: Eli Sivera, m. 76; 8-2: Eli Sivera, m. 80; 9-2: Andrea Pereira, m. 81; 10-2: Lara Gómez, m. 83; 11-2: Sara García, m.87; 12-2: Leticia, m.89.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Primera Nacional Femenina, grup tercer. Ambient fred, poc públic, cel ennuvolat amenaçant pluja tot i que no fer acte de presència el líquid element.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SAN GABRIEL

42

16

14

0

2

82

17

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

42

16

14

0

2

81

16

3

F.C. BARCELONA "B"

36

16

12

0

4

63

23

4

GIRONA F.C.

36

16

12

0

4

49

25

5

U.E. LLEIDA

33

16

11

0

5

40

30

6

C.E. EUROPA

25

16

8

1

7

39

25

7

U.E. L'ESTARTIT "B"

25

16

8

1

7

49

46

8

CERDANYOLA DEL VALLÈS F.C.

24

16

7

3

6

50

38

9

U.E. VIC

22

16

7

1

8

26

33

10

SPORTING ATL. CIUTAT PALMA

19

16

6

1

9

46

36

11

A.E. CORNELLÀ DEL TERRI

13

16

4

1

11

17

45

12

U.D. POLVORITENSE

8

16

2

2

12

33

99

13

U.D. COLLERENSE "B"

6

16

2

0

14

19

65

14

CLUB ATLÉTICO PAGUERA

0

16

0

0

16

8

106

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS-QUES:
TENIM EL MILLOR FILIAL DE LA SUPERLLIGA EL RCD ESPANYOL B, ÉS UNA AUTÈNTICA MÀQUINA DE FER ESPECTACLE AMB GOLEJADES I BON JOC I SER MOLT SUPERIOR AMB EQUIPS COM EL POLVORITENSE.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M