dimarts, 2 de febrer del 2010

OSCAR SIELVA, TORNA
MÉS CANVIS EN EL FILIAL



Guillem Creus, punt final a una dècada en blanc-i-blau. Molta sort, Guillem!



Més canvis al filial:

Oscar Sielva Moreno (Olot, 6/08/91), jugador que es va incorporar a la disciplina espanyolista com a cadet de segon any en la temporada 2006/07, i que Bartolomé Márquez va fer debutar en el primer equip en la 2008/09 sense passar pel filial i amb molts pocs encontres disputats amb el Juvenil “A” (Copa del Rey Juvenil), i que posteriorment de varies lesions que li van impedir tenir continuïtat, va tornar al filial i juvenil en partits aïllats, fins que al començament de la present temporada va ser cedit al Cartagena de la Segona Divisió. Ara, torna després de la seva desaprofitada cessió al conjunt murcià, i ho farà en principi per entrenar-se amb el filial.

Guillem Creus Pascal
, (Barcelona, 11/01/89) jugador que es va incorporar al futbol base espanyolista en la temporada 1999/2000 (jugador anterior a la construcció de Sadrià) procedent de l’Escola de Futbol Llavaneres com aleví de primer any, i que després de passar per tots els equips pericos, i d’una cessió com a juvenil al Mataró, va tornar al conjunt espanyolista, arribant al filial en l’any 2008. Aquesta temporada no ha comptat gaire, arribant a la situació d’ara en la que se li rescindeix el contracte. Va demostrar ser un extrem molt ràpid, sacrificat i amb molta lluita. Sort, Guillem!.


Tainan Linhares “Tai”, un dels altres rocambolescs fitxatges d’aquest estiu del Espanyol B. Brasiler que jugava a Primera Catalana, amb el Llagostera , i que va ser un dels molts jugadors fitxats que van engrandir encara més la llarga llista d’efectius del filial espanyolista. En l’Espanyol B l’hem vist llençar còrners, i faltes, i poc més ha pogut demostrar en els pocs encontres disputats.

Julián López de Lerma (Badajoz 27/02/1987), jugador fitxat del Flecha Negra d’Extremadura juvenil, i que tots coneixeu les seves peripècies esportives (cessions al Sevilla B, a Grecia) rodejades d’ adversitats continuades en forma de greus lesions, tindrà altre cop, fitxa en el filial espanyolista. Tornem-hi a començar...


Fa uns dies, altre jugador fitxat en la primavera passada del Duisburgo de la segona divisió alemanya, Tiko Messina (Camerún, 29/04/90), sense fitxa durant tot aquest primer semestre de la temporada, ha anat cedit a la SD Compostela, (equip refundat sobre la marca social del històric que va militar a la Primera Divisió del futbol espanyol en els anys 19994-98 i que es va liquidar judicialment per les deutes) , i que ara es troba sumit al pou de la Segona Divisió B, tancant la classificació en zona de descens a Tercera Divisió.

Resumint, han causat baixa en aquest mercat d’hivern, Sergio Ginés (Premià), Yago, Guillem Creus, Tainan Linhares i Tiko Messina (Compostela). Ocupen les places dels quatre primers amb fitxa, Azrak (que tornar de la lliga sueca del Halmstad), Oscar Sielva, Julián López de Lerma, i Gabri (fitxatge procedent del Girona).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M